Restaurant Jackies

Adres
Lange Veerstraat 15
2011DA Haarlem
Telefoon
023-5328694
Dinerbon.com Haarlem Restaurant Jackies
Dinerbon.com Haarlem Restaurant Jackies
Dinerbon.com Haarlem Restaurant Jackies
Dinerbon.com Haarlem Restaurant Jackies

In het culinaire centrum van Haarlem, aan de Lange Veerstraat 15, vindt u een bijzonder restaurant waar u met uw dinerbon terecht kunt. Dit restaurant staat in Haarlem en omgeving bekend als dé hotspot voor de liefhebbers van een lekkere tournedos of een vers stuk kreeft. Het betreft restaurant Jackies, dat daarnaast ook bekend staat om de Parijse stijl van het restaurant. Deze Parijse stijl manifesteert zich niet alleen in de moderne, vrolijke en lichte inrichting van het restaurant, maar ook in de openingstijden van de keuken. Bij restaurant Jackies is de keuken namelijk tot 23:00 uur geopend en dat is iets dat u in Nederland niet vaak ziet. Wanneer u met uw dinerbon van een laat diner wilt genieten op een andere plek dan in de snackbar, dan kan dit dus bij restaurant Jackies

In de keuken van het restaurant wordt er dus tot laat op de avond hard gewerkt om u van heerlijke gerechten te voorzien. Bij het vervaardigen van deze gerechten wordt gebruik gemaakt van verse en ambachtelijke producten, om zo voor u de beste smaak te garanderen. Proef van een duivelse hete kreeft met pittige rode boter, ui en paprika of probeer de Tataki van Ossenhaas, een lekker stukje vlees bereid in sesam, sojasaus, gember en chuka wakame. Met uw dinerbon kunt u natuurlijk ook heerlijke nagerechten bestellen, zoals een chocolade crumble met caramel-zeezout en Belgisch chocolade ijs.

Kom zelf proeven van de sfeer, de kreeft en de tournedos en beleef een fijne culinaire avond in het centrum van Haarlem. Uw dinerbon is natuurlijk ook van harte welkom in het restaurant dus vergeet deze niet mee te nemen bij uw bezoek aan restaurant Jackies.