Restaurant Parck

Adres
Frederikparck 2
2012 DA Haarlem
Telefoon
023 - 5420911
Dinerbon.com Haarlem Restaurant Parck
Dinerbon.com Haarlem Restaurant Parck
Dinerbon.com Haarlem Restaurant Parck
Dinerbon.com Haarlem Restaurant Parck

7 dagen per week bent u bij Restaurant Parck van harte welkom voor koffie, lunch, borrel en diner. U vindt Parck in een prachtige oude villa gelegen aan het Frederikspark in Haarlem, heel dichtbij het centrum, het theater en vele uitgaansgelegenheden. Met uw Dinercheque bent u hier van harte welkom!

Ons restaurant is verdeeld in verschillende ruimtes, waardoor u zowel voor een intiem diner-voor-twee als ook met uw bedrijfsborrel of familiefeest bij ons aan het juiste adres bent. De inrichting is warm en gezellig, maar ook trendy met als blikvangers de grote bar en het knetterende haardvuur. Op de menukaart vindt u een mix van klassieke en moderne gerechten die met kwalitatief hoogwaardige producten worden bereid. Uniek in heel Haarlem is onze vaste aanbieding van een 3-gangen menu voor slechts €24,95. U kunt bij ons ook overheerlijk a la carte dineren, door onze ruime keus aan smakelijke gerechten!

Op de warme dagen bent u van harte welkom op het terras dat rondom de villa is gelegen in de smaakvolle tuin. U heeft hiervandaan een prachtig uitzicht op het Frederikspark en de Dreef. U kunt bij ons al vanaf 11.00 uur ’s ochtends terecht, dus u kunt uw dag hier heel aangenaam beginnen met een kopje koffie of een broodje.

De kleine gasten kunnen zich vermaken in de speciaal ingerichte speelhoek. Hier hebben wij spelletjes, kleurplaten en een heuse minibioscoop. U hoeft zich geen zorgen om uw kinderen te maken met het buitenspelen, want om de tuin staat een hek. Ook kunnen zij heerlijk smullen van het speciale kindermenu.

Wij nodigen u met uw Dinerbon uit u bij Parck te laten verrassen. Hopelijk tot snel!