Restaurant Zuidam

Adres
Scheepmakersdijk 2a
2011 AT Haarlem
Telefoon
023 - 8447593
Dinerbon.com Haarlem Restaurant Zuidam
Dinerbon.com Haarlem Restaurant Zuidam
Dinerbon.com Haarlem Restaurant Zuidam
Dinerbon.com Haarlem Restaurant Zuidam

Met uw Dinerbon ervaart u Haarlem op een unieke manier bij Restaurant Zuidam. Zuidam is gevestigd in een voormalig scheepswerf aan de Scheepmakersdijk. Het restaurant ligt naast een molen aan de rivier de Spaarne die dwars door Haarlem loopt. U kunt dus ook gewoon met uw bootje aanleggen bij het restaurant en bijvoorbeeld uitstappen voor een heerlijke lunch op het terras. Ook serveren wij gewoon op uw boot als het druk is op het terras. Zuidam is zeven dagen per week van 11 tot 11 geopend. Dit betekent dat u al ’s ochtends bij ons terecht kan voor een laat ontbijtje of dat u ’s avonds bij ons nog lekker naborrelt. Zuidam ligt zeer dichtbij het treinstation en ook met uw auto parkeert u bij ons om de hoek.

De kaart van Zuidam bevat vele heerlijke lunchgerechten zoals onze welbekende steak sandwich en de huisgemaakte warme appeltaart. Op onze vernieuwde dinerkaart staat een keur aan vlees, vis en vegetarische gerechten. Hiervoor heeft onze chef zich laten inspireren door het seizoen en gebruik gemaakt van verse, eerlijke producten bij voorkeur uit de regio. Uiteraard worden ons befaamde verse friet geserveerd bij de hoofdgerechten. Ook onze wijnkaart is zorgvuldig geselecteerd. Er is naar smaken gezocht die de gerechten complimenteren en verfijnen.

U kunt in de buurt van Zuidam tal van hoogtepunten van Haarlem bezoeken. Op de route langs het water komt u het Teylers museum, het Teylers Hofje en het Frans Hals Museum tegen. U loopt langs deze weg zo het centrum in met de bekende winkelstraat de Kleine Houtstraat.

Bij restaurant Zuidam is uw Dinerbon uitstekend besteed. U zult hier een ervaring beleven om niet snel te vergeten. Zien wij u snel?