Steakhouse The Golden Bull

Adres
Zijlstraat 39
2011TK Haarlem
Telefoon
023 531 9733
Dinerbon.com Haarlem Steakhouse The Golden Bull
Dinerbon.com Haarlem Steakhouse The Golden Bull
Dinerbon.com Haarlem Steakhouse The Golden Bull

Bent u een groot liefhebber van een lekkere steak en zoekt u een goed steakhouse in het centrum van Haarlem waar u met uw dinerbon uit eten kunt gaan? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U bent van harte uitgenodigd om te komen proeven van de lekkerste steak in town bij Steakhouse The Golden Bull. Steakhouse The Golden Bull is gelegen aan de Zijlstraat 39 in het centrum van de stad U kunt uw bezoek aan The Golden Bull dan ook perfect combineren met een andere activiteit in het centrum van de Haarlem. Er hangt binnen in het restaurant een laagdrempelige sfeer. Met mooi weer kunt u daarnaast op het terras in de zon genieten van een heerlijk glas wijn. Uw dinerbon is eveneens zeer welkom bij Steakhouse The Golden Bull.

Op het menu van Steakhoude The Golden Bull staan heerlijke vleesgerechten. Zo kunt u met uw dinerbon een rump Argentina bestellen, dit is een prachtig stuk vlees van de onderbil van de koe. Het is zeer smaakvol en heeft een stevige bite. Ook een New Zealand rib-eye staat op het menu. Dit is een smaakvol stukje vlees dat een bijzondere smaak heeft omdat het door het gehele stuk vlees heen vet bevat. Bent u niet zo’n fan van vlees? U kunt ook een lekker stuk zalm van de grill bestellen!

Kom zelf de sfeer en de lekkere gerechten proeven bij Steakhouse The Golden Bull. U bent van harte welkom en het team van het restaurant hoopt u snel te mogen ontvangen. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinerbon mee te nemen, want daar kunt u uiteraard de rekening mee betalen!