Woodstone Haarlem (Geen e-voucher)

Adres
Hortusplein 2
2019 XV Haarlem
Telefoon
023-5248659
Dinerbon.com Haarlem Woodstone Haarlem (Geen e-voucher)
Dinerbon.com Haarlem Woodstone Haarlem (Geen e-voucher)
Dinerbon.com Haarlem Woodstone Haarlem (Geen e-voucher)
Dinerbon.com Haarlem Woodstone Haarlem (Geen e-voucher)
Dinerbon.com Haarlem Woodstone Haarlem (Geen e-voucher)

Woodstone in Haarlem is niet zomaar een pizzeria, maar een heel bijzondere pizzeria. Pizzeria's zijn er genoeg om uw Dinerbon aan uit te geven en het gros van de pizzeria's lijken op elkaar. Totdat u bij Woodstone bent geweest en u wilt niet anders meer. Er wordt bij deze pizzeria enkel gebruik gemaakt van verse ingrediënten, duurzame producten en ambachtelijkheid. Zelfs een gezonde pizza met weinig calorieën kan hier gegeten worden. Neem uw Dinercheque hier mee naar toe als u eens een pizza wilt eten die u niet meer zal vergeten.

Op het menu is een uitgebreid scala aan pizza's te vinden. Niet zo uitgebreid als de meeste pizzeria's waar er soms wel keuze is uit meer dan honderd pizza's. Maar de menukaart is uitgebreid genoeg om een pizza te kiezen die past bij uw smaak. Want meer keus is niet altijd beter en zeker niet altijd makkelijker. De pizza's worden onderverdeeld in vier categorieën: Classico, Culinario, Rustica en Bilancia. De Classico pizza's zijn natuurlijk de klassieke pizza's zoals Margherita of Quattro Formaggi. De Culinario pizza's zijn pizza's met onverwachte combinaties die verrassend goed smaken, zoals pizza met malse biefstuk en geroosterde zoete aardappel of een pizza met een doperwten-pizzabodem en diverse gegrilde groentes. De Rustica pizza's zijn dunner, groter en krokanter. Ten slotte zijn de Bilancia pizza's voor iedereen die bewust wil eten. De pizza's bevatten minder calorieën, doordat het midden van de pizza weggehaald is en vervangen is door een rijkelijke verse salade. De pizza's kunnen ook glutenvrij bereid worden en voor veganisten kan de kaas vervangen worden door veganistische kaas. Vegetariërs kunnen om vegetarische kipstukjes vragen op de pizza. Voor ieder wat wils bij Woodstone.

De kans is groot dat u al begint te smullen bij het bekijken van de menukaart van Woodstone. U hoeft niet langer meer na te denken waar u uw Dinercheque zult uitgeven. Ook voor een lunch kunt hier terecht en ook dan betaalt u eenvoudig met uw Dinerbon. Woodstone is zeven dagen per week geopend van 12.00 tot 23.00 uur.