Grand Cafe In de Kas

Adres
Burgemeester Nielenplein 44
1961 NV Heemskerk
Telefoon
0251 - 230818
Dinerbon.com Heemskerk Grand Cafe In de Kas
Dinerbon.com Heemskerk Grand Cafe In de Kas
Dinerbon.com Heemskerk Grand Cafe In de Kas
Dinerbon.com Heemskerk Grand Cafe In de Kas

Grand Café ‘In De Kas’ is handig gelegen in het centrum van Heemskerk. Dit is dé plek om weer helemaal tot rust te komen na een middagje shoppen. Op het zonnige terras met uitzicht over het bruisende winkelgebied zit u altijd goed! Bovendien kunt u bij deze eetgelegenheid ook terecht met uw Dinerbon. Bij Grand Café ‘In De Kas’ hanteren ze bijzondere concepten waarmee u kennis maakt met een nieuwe manier van dineren. Reserveer nu een tafel op dinsdag tot en met zondag en vergeet uw Dinerbon niet!

Lijkt het u leuk om allemaal verschillende gerechten te proeven? Dan bent u bij Grand Café ‘In De Kas’ aan het juiste adres. In de avond kunt u namelijk middels het ‘Al You Can Eat’ concept onbeperkt bestellen van de veelzijdige menukaart. Voor slechts €26,50 heeft u de keus uit maar liefst 29 verschillende gerechten, inclusief desserts! Dit is dus een hele bijzondere manier om uw Dinerbon te besteden. Op de kaart vindt u lekkernijen zoals wildham met mais, basilicum en paddenstoelendressing; tartaar van gerookte zalm met wasabi en wakame; witte bonensoep met tomaat en oude kaas; fazant met gepofte boerenkool en spek; en nog veel meer. Bij Grand Café ‘In De Kas’ geniet u in ruil voor uw Dinerbon van een avond lang smullen!

Wilt u liever op traditionele wijze dineren? Stel dan een driegangendiner samen van de a la carte kaart. Ook hier zult u kwalitatief hoogstaande gerechten aantreffen zoals rundersteak met kalfssukade en een duo van zeebaars en zalm. Uw Dinerbon is bij Grand Café ‘In De Kas’ altijd goed besteed.