Hart van India

Adres
Maltezerplein 2
1961 JC Heemskerk
Telefoon
0251 296599
Dinerbon.com Heemskerk Hart van India
Dinerbon.com Heemskerk Hart van India
Dinerbon.com Heemskerk Hart van India
Dinerbon.com Heemskerk Hart van India
Dinerbon.com Heemskerk Hart van India

Overheerlijke Indiase gerechten proef je met je dinerbon bij Hart van India

Wat is de reden waarom je graag de Indiase keuken uit wil proberen? Wellicht heb je ooit een mooie reis gemaakt door Sri Lanka of India. Of je bent simpelweg al bekend met deze veelzijdige keuken. In beide gevallen ben je smoorverliefd geraakt op Indiase gerechten en kun je er nooit genoeg van krijgen. Deze creatieve keuken met overheerlijke smaken vindt je terug bij Hart van India. Niet ver weg van huis, maar gewoon dichtbij in Nederland. Je hebt de keuze uit een diverse kaart, waarmee je zeker weet dat je culinaire hart direct sneller gaat kloppen. Kom jij binnenkort een keer langs met de dinerbon bij Hart van India?

Probeer diverse lekkere gerechten uit en kom langs bij Hart van India

Bij Hart van India kun je perfect een breed scala aan gerechten uitproberen met de dinercheque. Denk hierbij aan een van de vegetarische curry’s, curry’s met vis, lam of kip. Maar ook heb je met je dinercheque de keuze uit onder meer brood en chutneys, rijstgerechten, tandoori, soepen en diverse sauzen. Uiteraard kan het personeel je alles vertellen over ieder gerecht en je eventueel voorzien van een passend advies. Ideaal als je niet kan kiezen of voor het eerst kennis wil maken met de Indiase keuken van Hart van India .

Kom langs aan het Maltezerplein 2 in Heemskerk

Hart van India is gevestigd aan het Maltezerplein 2 in Heemskerk. Je bent met grote gezelschappen en kleine gezelschappen van harte welkom. Je bent op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag welkom. Zeker zijn van een tafel? Maak in dat geval even een reservering door te bellen naar het restaurant. Kom jij binnenkort een keer langs?