Restaurant La Citadel

Adres
Gildenplein 28
1967KL Heemskerk
Telefoon
0251 - 259597
Dinerbon.com Heemskerk Restaurant La Citadel

Om te beginnen heten we u van harte welkom bij ons in het restaurant van La Citadel. Neem plaats aan één van onze tafeltjes en laat u op uw wenken bediend worden. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau bent u van harte welkom om plaats te nemen.

Doordat we een terras hebben aan de zonzijde kunt u, als het weer meewerkt, heerlijk in het zonnetje van een smaakvol diner genieten. Als u liever komt borrelen dan bent u natuurlijk ook welkom. Dan willen we u zelfs tegemoet komen met een bordje warme of koude tapas voor de geweldige prijs van maar €4,50. Als lunchen zeg maar echt uw ding is dan zit u bij La Citadel ook aan het juiste adres. We zijn namelijk al van 11:30 open en onze kaart staat bomvol met heerlijke lunchgerechten. Omdat we natuurlijk razend populair zijn bent u altijd welkom maar het is wel handig om even een mailtje te sturen zodat u zeker weet dat er een plekje voor u vrij is.

In de keuken staat een team, onder leiding van een bijzondere chef-kok, dat zijn uiterste best doet om voor u een sfeervolle en onvergetelijke avond samen te stellen met gastronomische en culinaire hoogstandjes. Met gerechten als tournedos, lamsrack en vele andere smakelijkheden lukt ze dat ook elke keer weer. Bij elk gerecht krijgt u keus uit een portie frites, gepofte aardappel met zure room of heerlijke gebakken aardappels. De vegetariërs kunnen bij ons ook genieten van heerlijke vegetarische voor-, en hoofdgerechten.

Maaltijden kunt u bij ons ook afhalen. Als u van te voren even belt staat het eten kokend heet op u te wachten.

Wacht dus niet langer en laat u verwennen. Met een dinercheque van Diner Cadeau.