Cheval Blanc

Adres
Jan van Goyenstraat 29
2102CA Heemstede
Telefoon
023-5293173
Dinerbon.com Heemstede Cheval Blanc
Dinerbon.com Heemstede Cheval Blanc

Wees welkom met uw Dinerbon bij restaurant Cheval Blanc in Heemstede. Dit restaurant ligt in de Jan van Goyenstraat op de grens met de Heemstede Dreef en Haarlem-Zuid. Ons restaurant is met de auto gemakkelijk bereikbaar en binnen staat er een professioneel team klaar om aan al uw wensen te voldoen. Gastvrijheid en behulpzaamheid zijn bij ons namelijk het allerbelangrijkst en wij bieden altijd service op maat. Zowel voor een informeel zakenoverleg of een feestelijk diner als een gezellig avondje uit kunt u bij ons uitstekend terecht.

Ons keukenteam is enthousiast, ambitieus en werkt samen als een eenheid. Zij worden aangestuurd door onze chef-kok Huub van der Velden die sinds 2007 in het bezit is van een Michelin ster. Hij werkt als een ware kunstenaar met de ingrediënten en gebruikt bijvoorbeeld vergeten groenten om aan klassieke gerechten een creatieve twist te geven. Zijn gerechten staan bekend om hun prachtige uiterlijk en gegarandeerd goede smaak. Zelfs over het garnituur is nagedacht om u de optimale smaakbeleving te geven.

U kunt a la carte van onze kaart bestellen of menu Deschamps nemen. Deze begint vanaf driegangen en kan worden uitgebreid. Hierbij serveren wij ook een passend wijnarrangement. Zeer aan te raden is ook het dagelijks wisselende viergangenmenu van der Velden dat door onze chef-kok wordt samengesteld.  Het menu, aangevuld met amuses, geven tezamen een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt van seizoensproducten

Wij zien u met plezier met uw Dinerbon verschijnen!