Restaurant Popsuiker

Adres
Raadhuisstraat 9
2101 HC Heemstede
Telefoon
06 12129034
Dinerbon.com Heemstede Restaurant Popsuiker
Dinerbon.com Heemstede Restaurant Popsuiker

Houdt u van Hollandse klassiekers zoals pannenkoeken en poffertjes? Of heeft u weer eens zin in een gezellig etentje met uw kinderen? Dan is Restaurant Popsuiker een zeer geschikte horecagelegenheid om uw Dinerbon te besteden. Zowel jong of oud kan zich thuis voelen in dit gezellige familierestaurant. U vindt Restaurant Popsuiker in het centrum van Heemstede en ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag. Het team hoopt u en uw Dinerbon spoedig te mogen ontvangen!

Restaurant Popsuiker staat bekend om haar ambachtelijke gerechten en uitzonderlijk klantvriendelijke bediening. U mag altijd uw dieetwensen en voorkeuren doorgeven en indien mogelijk wordt hier rekening mee gehouden. Het is zelfs mogelijk om glutenvrije pannenkoeken en poffertjes te bestellen! Ruil uw Dinerbon in voor tien, twintig, dertig of een onbeperkt aantal poffertjes. Kies daar ook uw favoriete topping bij zoals cream, chocoladepasta, jam, banaan of aardbeien. De koks van Restaurant Popsuiker zijn ook meester in het bakken van ambachtelijke pannenkoeken. Ook hier heeft u ruim de keus uit allerlei belegsoorten. Wat dacht u van appel, ananas, ham, kaas, champignons of stoofvlees? Ook hier wordt u de mogelijkheid geboden om eindeloos te combineren.

Overigens hoeft u niet persé pannenkoeken of poffertjes te eten tijdens uw diner bij Restaurant Popsuiker. Op de menukaart vindt u ook frietjes, schnitzel, kipsaté, lekkerbekje en zelfs kaas- én vleesfondue. Voor de ultieme carnivoor hebben ze ook een leuk arrangement waar u zelf allemaal verschillende vleessoorten mag grillen. Het kan allemaal in ruil voor uw Dinerbon!