bij Rembrandt

Adres
Middenwaard 87
1703 SC Heerhugowaard
Telefoon
072 7851349
Dinerbon.com Heerhugowaard bij Rembrandt
Dinerbon.com Heerhugowaard bij Rembrandt

Restaurant en Eetcafé Bij Rembrandt in Heerhugowaard staat bekend om haar gemoedelijke sfeer en toegankelijke menukaart. Wilt u eens wat anders dan een superstrakke inrichting? Ga dan terug in de tijd met uw Dinerbon. Bij Rembrandt kunt u op uw gemak dineren in een knusse huiskameromgeving in de stijl van de beroemde schilder. Uiteraard mogen de prachtige schilderijen hierbij niet ontbreken! De menukaart is eenvoudig maar aantrekkelijk en biedt voor ieder wat wils. U bent ook van harte welkom met uw Dinerbon.

De perfecte combinatie van smakelijke gerechten, heerlijke dranken en de gemoedelijke sfeer zorgt er voor dat u een fijne ervaring heeft Bij Rembrandt. De menukaart is geïnspireerd door keukens van over de hele wereld. Ze serveren ook altijd een ‘visvangst van de dag’ en ‘chefs special’ voor de vleesliefhebber. Dit kunt u ook met de Dinerbon bestellen. Verder vindt u op de kaart heerlijke voorgerechten zoals gebakken Westfriese geitenkaas en rundercarpaccio. Als hoofdgerecht kunt u bijvoorbeeld tournedos, scholfilet of risotto met pompoen en portobello bestellen. Dat is smullen geblazen met uw Dinerbon! Bestel er lekker drankje bij en uw diner is geslaagd. Het vriendelijke personeel helpt u graag met het uitzoeken van een bijpassend glas wijn of bier.

Zoekt u een leuke plek om uw kinderen mee naar toe te nemen? Kom dan langs Bij Rembrandt met uw Dinerbon. Ze serveren klassieke kindergerechten: kipnuggets of frikandel met frietjes, mayonaise en appelmoes. Ga daarna gezellig naar de bioscoop om de hoek en geniet van een avond uit met het hele gezin!