Restaurant Stroming

Adres
Coolplein 6
1703XC Heerhugowaard
Telefoon
072 571 71 54
Dinerbon.com Heerhugowaard Restaurant Stroming
Dinerbon.com Heerhugowaard Restaurant Stroming
Dinerbon.com Heerhugowaard Restaurant Stroming

Puur genieten bij Restaurant Stroming in Heerhugowaard

Puur genieten staat bij Restaurant Stroming in Heerhugowaard centraal. Hierdoor haalt de keukenbrigade het beste uit wat het seizoen aan biologische en streekproducten biedt. Je bent hierdoor verzekerd van ambachtelijk, puur en eerlijk eten en de verse producten worden vol passie, vol ambacht en aandacht voor je klaargemaakt. Door de streekproducten is er respect voor de natuur, zowel mens, plant als dier. En deze liefde proef je vanaf de eerste hap die je neemt! Kom jij binnenkort met je restaurantbon een keer langs bij Restaurant Stroming in Heerhugowaard?

Een goede kop koffie, een h’eerlijke lunch en meer bij Restaurant Stroming in Heerhugowaard

Waar geef jij je restaurantbon het liefste aan uit? Bij Restaurant Stroming in Heerhugowaard ben je van harte welkom voor een goede kop koffie, een h’eerlijke lunch, een high tea, high wine of beer. Bij ieder gerecht weet je zeker dat je zintuigen in beweging worden gebracht en dat je aangenaam verrast gaat worden. Ook kun je kiezen voor een instroom- of verrassingsmenu voor €27.50 p.p. en elke vrijdagavond geniet je in het restaurant van akoestische live muziek.

Kom voor een feest of groter evenement langs met je restaurant cadeau bij Restaurant Stroming in Heerhugowaard

Naast dat kleine groepen van harte welkom zijn met het restaurant cadeau, biedt Restaurant Stroming in Heerhugowaard ook plek voor grotere groepen. Een verjaardag, een promotie, een geboorte, een jubileum, een personeel- of verrassingsfeest, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het enthousiaste personeel denkt graag met je mee en kan je uitstekend adviseren over de mogelijkheden die er zoal zijn. Om je wensen concreet door te spreken, kun je altijd even bellen of binnenlopen in het restaurant. Restaurant Stroming in Heerhugowaard is van woensdag tot en met zondag geopend en gevestigd aan Coolplein 6.