Il Corso

Adres
Heerenweg 140
1851 KV Heiloo
Telefoon
072 5334707
Dinerbon.com Heiloo Il Corso
Dinerbon.com Heiloo Il Corso
Dinerbon.com Heiloo Il Corso

Met uw Dinerbon kunt u in Heiloo genieten van de Italiaanse keuken bij Il Corso. Il Corso is een gezellig familierestaurant dat gevestigd is in een typisch Nederlands uitziend huisje, groen puntdakje inbegrepen. Als u echter binnenstapt waant u zich meteen in Italië. Een fraai interieur, versierd met allerlei Italiaanse spulletjes, gecombineerd met het heerlijke eten zorgen ervoor dat u zich zo in Italië waant. Met uw Dinerbon kunt u bij ons genieten van allerlei heerlijke Italiaanse specialiteiten, die wij met liefde, aandacht en zorg bereiden voor onze gasten. Il Corso is perfect geschikt voor een intiem diner voor twee, maar ook grotere groepen kunnen prima bij ons terecht. Ons gastvrije, hulpvaardige en attente personeel zal er in ieder geval alles aan doen om u een geslaagde en memorabele avond te bezorgen. Wat rest voor u en uw Dinerbon is gewoon lekker ontspannen genieten van wat onze chefs voor u op tafel toveren.

Wij zijn verzot op de Italiaanse keuken en we koken dan ook met veel passie de heerlijkste Italiaanse gerechten voor onze gasten. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke pizza, recht uit de steenoven. Ook hebben wij een flink aantal huisgemaakte pasta’s op de kaart staan. Onze zelfgemaakte ravioli verdient hierbij een speciale vermelding. Of geniet van een lekker Italiaans gerecht met verse vis of met verse vleesproducten. Sluit uw diner af, bijvoorbeeld met een klassiek stukje Tiramisu. Met uw Dinerbon kunt u bij Il Corse een fraaie impressie krijgen van de Italiaanse keuken en wat deze te bieden heeft.

Met uw Dinerbon een avondje op z’n Italiaans genieten? Kom dan gezellig langs bij Il Corso. Wij heten u alvast van harte welkom!