Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)

Adres
Emmastraat 2
1211NG Hilversum
Telefoon
035 - 623 98 59
Dinerbon.com Hilversum Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)
Dinerbon.com Hilversum Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)
Dinerbon.com Hilversum Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)
Dinerbon.com Hilversum Ai Uchi (alleen doordeweeks besteedbaar)

Bij restaurant Ai Uchi ervaart u de verfijnde Japanse keuken op zijn culinaire best! Bij deze eetgelegenheid kunt u met uw Dinerbon genieten van een compleet verzorgd diner in een gemoedelijke sfeer. De koks van Ai Uchi hebben zich gespecialiseerd in grillgerechten van de traditionele teppanyaki-plaat én in verse sushi en sashimi. Deze twee soorten Japanse gerechten zijn ook heel goed te combineren! Eet etentje bij Ai Uchi is geschikt voor een romantisch diner voor twee, een lunchafspraak en voor grotere groepen. Kom dus gauw langs met uw Dinerbon!

De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van verse producten. Dit proeft u ook zeker terug in de gerechten van Ai Uchi! Het is aan te raden om één van de speciaal samengestelde menu’s te bestellen, zodat u echt een goed beeld krijgt van de veelzijdige Japanse keuken. Zo bestaat het ‘’Ai Uchi Special Menu’’ bijvoorbeeld uit futomaki sushi, miso soep, witvis, gebakken zalmmoot, yakitori kip, geflambeerde ossenhaas, frisse salade, gebakken Japanse rijst én groenten van de teppanyaki-plaat. Dit menu kunt u ook met uw Dinerbon bestellen! Zoekt u een leuke activiteit voor een gezellig avondje uit met uw partner of vriendengroep? Denk dan eens aan het feestelijke bioscooparrangement van restaurant Ai Uchi. Deze bestaat maar liefst uit negen gangen aan culinaire Japanse gerechtjes en een aansluitend bioscoopbezoek.

Bij de mooie gerechten horen natuurlijk ook heerlijke wijnen! Met deze reden heeft het team van Ai Uchi ook veel aandacht besteed aan het samenstellen van de wijnkaart. Geniet van een uitgebreid diner in Japanse stijl! Na het eten kunt u gewoon met uw Dinercheque betalen.