Argentina

Adres
Langestraat 130
1211HC Hilversum
Telefoon
035 - 6237204
Dinerbon.com Hilversum Argentina
Dinerbon.com Hilversum Argentina
Dinerbon.com Hilversum Argentina

Voor het beste gegrilde vlees in het Gooi moet u bij Argentina aankloppen. Hier wordt vlees behandeld alsof het gemaakt is van goud en juwelen. De lekkerste steaks worden hier op tafel getoverd en wordt u door het personeel ontvangen alsof u de koningin van Engeland bent. Ook als u wilt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

De chef-kok van Argentina kookt op een niveau dat het bijna magie lijkt. Door deze magie toe te passen op de hoogste kwaliteit vlees is een maaltijd bij Argentina een genot van ongekende hoogte. Laat u een tafeltje wijzen in dit sfeervolle restaurant en laat u verwennen met de beste gerechten die de Argentijnse keuken te bieden heeft.

Argentina heeft een lijst vaste gasten waar een sterrenrestaurant trots op zou zijn. Maar het is de regelmaat waarmee de gasten terug blijven komen waar ze jaloers van worden. De reden voor deze hoge frequentie is meervoud. Zo is er de eigenaar die met een aanstekelijke passie zijn gasten te woord staat. Of het personeel dat met een gastvrijheid te werk gaat waar de gasten zich altijd door gewaardeerd door voelen. Of de sfeer van het restaurant, dat zowel ongedwongen als huiselijk is en elke gast zich het gevoel geeft dat ze in een huiskamer plaatsnemen. En als laatste, maar zeker niet de minste, de kookkunsten van de chef-kok waar de gasten lyrisch over zijn. Al met al is het een onvergetelijke ervaring om een avond uit eten te gaan bij Argentina. Vooral als u betaalt met een Diner Cadeau dinercheque.