Boeddha Oriental

Adres
Soestdijkerstraatweg 42A
1213 XD Hilversum
Telefoon
035-6833233
Dinerbon.com Hilversum Boeddha Oriental
Dinerbon.com Hilversum Boeddha Oriental
Dinerbon.com Hilversum Boeddha Oriental
Dinerbon.com Hilversum Boeddha Oriental

Boeddha Oriental in Hilversum biedt u de mogelijkheid om optimaal te genieten van de rijke oriëntaalse keuken. Ze accepteren ook uw Dinerbon! Proef de authentieke smaken uit zowel de Chinese, Indische, Thaise én Japanse keuken. De echte avonturiers zijn bij Boeddha Oriental aan het goede adres! Het is een zeer geschikte plek voor een uitje met uw partner, maar ook met u vrienden of collega’s. Iedereen die van oriëntaals eten houdt is welkom! Ze zijn dagelijks geopend tussen 12:00 en 22:00. Als u besluit hier te komen dineren moet u vooral uw Dinerbon mee nemen!

Bij Boeddha Oriental behoort een All You Can Eat arrangement tot de mogelijkheden. Dit is zeker aan te raden, als u het leuk vindt om allemaal verschillende hapjes te proberen. Naast sushi is dit arrangement uitgebreid met verschillende vlees-, vis- en groentegerechten uit alle vier de exotische keukens. U heeft voor onbepaalde tijd keus uit meer dan 90 gerechten! Geniet van een waar smulfestijn met uw Dinerbon. Het is ook mogelijk om een diner van de a la cart menukaart te bestellen. Begin uw maaltijd met een heerlijk voorgerecht, zoals een Japanse Miso soep of Kantonese loempia’s. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere pekingeend met flensjes, kipfilet in zoete ketjapsaus of gewokte varkenshaas in pittige Thaise saus.

Overigens is ieder pittig gerecht op de kaart voorzien van een symbool, zodat u niet voor (te) hete vuren komt te staan. Dat maakt Boeddha Oriental een zeer geschikt restaurant voor iedereen die geïnteresseerd is in de oosterse keuken. Reserveer alvast een tafeltje en vergeet uw Dinerbon niet!