Casa di Lorenza

Adres
Koninginneweg 88
1211 AT Hilversum
Telefoon
035 - 6231160
Dinerbon.com Hilversum Casa di Lorenza
Dinerbon.com Hilversum Casa di Lorenza
Dinerbon.com Hilversum Casa di Lorenza
Dinerbon.com Hilversum Casa di Lorenza
Dinerbon.com Hilversum Casa di Lorenza

Bent u in Hilversum en op zoek naar hét ultieme Italiaanse restaurant? Ga dan eens met uw Dinerbon langs bij Casa Di Lorenza. Deze pizzeria is al dertig jaar gevestigd in het centrum van de stad. Het is dan ook erg makkelijk en snel te bereiken vanaf het centraal station en het Mediapark. Ideaal voor een avondje uit na het werk!

Bent u een liefhebber van de Italiaanse keuken, dan bent u met de Dinerbon bij Casa Di Lorenza op de goede plek. Ze serveren u met liefde en passie de lekkerste soepen, salades, vlees- en visgerechten, pasta’s en natuurlijk pizza’s. Uit hun eigen steenoven komen elke avond de heerlijkste geuren vrij. U heeft de keus uit een lange lijst met pizza’s, die u eventueel online al kunt bekijken. Dit varieert van zowel de traditionele pizza’s, zoals Pizza Salame, als wat specialere pizza’s, zoals Pizza Salsicce. Er is ook een ruim aanbod aan vegetarische pizza’s én u kunt zelfs ook een eigen pizza samenstellen. Dat is pas goede service! Dit alles is uiteraard ook mogelijk met uw Dinerbon.

Casa Di Lorenza heeft ook een grote selectie aan Italiaanse topwijnen, waaronder een aantal verschillende soorten Prosecco. Perfect voor een feestje! Mocht u trouwens echt iets te vieren hebben, dan kunt u gebruik maken van de Partyservice. Het is zelfs mogelijk om een workshop pizzabakken te volgen. Haal de Italiaan in u maar alvast naar boven… Let op: De dinerbon kan uitsluitend gebruikt worden bij dineren in het restaurant en niet voor afhalen en bezorgen. Ook kunt u geen gebruik maken van de kortingen op pizza & pastadag (dinsdag).