Helden van Hilversum

Adres
Langestraat 59
1211GW Hilversum
Telefoon
035 737 0614
Dinerbon.com Hilversum Helden van Hilversum
Dinerbon.com Hilversum Helden van Hilversum

Wat zou u ervan vinden om met uw dinerbon een avond heerlijk ontspannen uit eten te gaan met het hele gezin in een pannenkoekenrestaurant dat net een beetje anders is dan de meeste pannenkoekenrestaurants? Dit kan nu bij pannenkoekenhuis Helden van Hilversum, een laagdrempelig maar kwalitatief hoogstaand pannenkoekenrestaurant dat zich bevindt aan de Langestraat 59 in, u raadt het al, Hilversum. U bent hier het hele jaar door welkom met uw dinerbon. Het pannenkoekenhuis wordt gerund door Sabine en Daniël. Sabine is een echte horecatijger en pannenkoeken fan en kenner. Zij werkte al van jongs af aan bij een pannenkoekenboerderij en weet dus alle fijne kneepjes van het vak! Daniël op zijn beurt heeft puur horecabloed door zijn aderen stromen. Ook hij loopt al vanaf zijn 15e jaar rond in de horeca, waar hij begon als afwasser. Inmiddels is hij opgeklommen tot horecaondernemer en runt nu met veel plezier Helden van Hilversum.

Bij Helden van Hilversum komt het meel voor de pannenkoeken nog uit een molen waar met echte molenstenen wordt gemalen en dat is te proeven. Als we de recensies mogen geloven zijn de pannenkoeken van Helden van Hilversum echt het proberen waard! Een avond pannenkoeken eten met uw dinerbon is niet alleen voor u leuk, maar ook zeker voor de kinderen, die zich kunnen vermaken in de uitgebreide speelhoek. Ook mogen zij een letterlijk kijkje in de keuken komen nemen terwijl hun pannenkoek wordt klaargemaakt.

Heeft u wel zin in een pannenkoekenfestijn? Twijfel dan niet langer en kom langs bij pannenkoekenhuis Helden van Hilversum. Vergeet niet om ook uw dinerbon mee te nemen!