Heren Spyker

Adres
Kerkbrink 17
1211 BW Hilversum
Telefoon
035-6212211
Dinerbon.com Hilversum Heren Spyker
Dinerbon.com Hilversum Heren Spyker
Dinerbon.com Hilversum Heren Spyker
Dinerbon.com Hilversum Heren Spyker

In Hilversum is restaurant Heren Spyker gevestigd. De naam Spyker doet waarschijnlijk vermoeden dat het hier om een autofabriek gaat in plaats van een restaurant, maar niks is minder waar. De historie van beiden is echter wel op een interessante manier verweven. De roots van de Spijkerfamilie zijn te herleiden tot in Hilversum, waar ze hun beroemde rijtuigen, automobielen en vliegtuigproductie begonnen. Ergens gedurende deze ontwikkeling veranderde de naam in het internationaler klinkende Spyker. Heren Spyker is gevestigd in één van de Spijkerpandjes, en diende vroeger als woonhuis en smederij van de Spijkertjes. Tegenwoordig huist er een vooruitstrevend restaurant, dat elke dag weer opnieuw innovatie en traditie op mooie wijze probeert te combineren met elkaar. Onze keuken kan omschreven worden als Frans-internationaal en wordt bemand door een jong, maar toch ervaren keukenteam. Zij zullen elke dag hun uiterste best doen om u culinair te verrassen met (h)eerlijke en pure gerechten. Ook bezoekers die vaker terugkomen zullen elke keer versteld staan!

Dankzij onze open keuken kunt u met uw Dinerbon met eigen ogen aanschouwen wat wij precies verstaan onder eerlijk, puur en gepassioneerd koken. Onze kaart staat vol met prachtige, Frans-getinte gerechten. Uiteraard hebben we ook een uitgebreide wijnkaart, met meer dan 50 mooie wijnen, waardoor wij voor elk gerecht een mooie, complementaire wijn in huis hebben. Het attente personeel kan u hierbij natuurlijk prima adviseren!

Komt u binnenkort een keer langs met uw Dinerbon? Wij zullen u op historische, Franse én verantwoorde wijze in de watten leggen. Hopelijk kunnen wij u snel een keer verwelkomen in ons mooie restaurant!