Parc Hilversum

Adres
Havenstraat 58
1211 KM Hilversum
Telefoon
035-5337758
Dinerbon.com Hilversum Parc Hilversum
Dinerbon.com Hilversum Parc Hilversum
Dinerbon.com Hilversum Parc Hilversum
Dinerbon.com Hilversum Parc Hilversum

Op de kop van het stadspark De Oude Haven vindt u Restaurant Parc. Dit stijlvolle en lichte restaurant is gevestigd in een door Dudok ontworpen zand- en zoutbunker. Dit pand heeft zelfs ooit de Hilversumse Architectuurprijs gewonnen! Met uw Dinerbon kunt u fijn lunchen of dineren op één van de mooiste plekjes van Hilversum. Als u op het zonnige terras gaat zitten, heeft u een adembenemend uitzicht over het stadspark De Oude Haven. Deze ervaring wilt u niet missen!

Naast een prachtige locatie, heeft Restaurant Parc ook nog eens een fantastische eigentijdse keuken. De menukaart is geïnspireerd door de Frans-Italiaanse keuken, maar zal u toch zeer verassen. Het vriendelijke personeel en de ervaren chefs zetten zich dagelijks in voor kwalitatief hoge service en gerechten. Het is dus zeker de moeite waard om gezellig te komen eten met uw Dinerbon. Tijdens de lunch kunt u kiezen uit een aantal bijzondere broodjes, hamburgers, salades en koude lunchgerechten. Ga voor luxe en lunch met steak tartaar of vitello tonnato. Als u in de avond langs komt, kunt u met uw Dinerbon ook heerlijk uitgebreid dineren. Er staan dan smakelijke vlees- en visgerechten op het menu. Ook de vegetariër is bij Restaurant Parc aan het goede adres. Wat dacht u van open ravioli van koolrabi, schuim van Parmezaan en akkerpaddenstoel?

Wilt u echt uitgebreid tafelen met uw Dinerbon? Ga dan voor een driegangendiner. Dit wisselende menu laat u kennis maken met de beste producten van het seizoen. Bestel er een goed glas wijn bij en uw avond is volmaakt.