Restaurant Bleu

Adres
Vaartweg 7
1211 JD Hilversum
Telefoon
035-5449993
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Bleu
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Bleu
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Bleu
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Bleu

Aan de Vaartseweg nummer 7 in Hilversum vindt u in een prachtig oud pand uit 1900 Restaurant Bleu, een duurzaam en sfeervol restaurant waar u welkom bent om met uw dinerbon te komen genieten van de lekkerste gerechten en wijnen. Het restaurant heeft zijn naam te danken aan de garingstechniek die wordt toegepast: het dichtschroeien van vlees en handwarm serveren opdat de pure en mooiste smaken van het vlees behouden blijven. De moderne rustige inrichting zorgt er voor dat u bij restaurant Bleu echt tot rust kunt komen en u kunt focussen op het lekker eten en uw gezelschap.

Bij restaurant Bleu kunt u uiteraard zelf een keuze maken uit het aanbod van de à la carte kaart, maar u kunt ook kiezen voor een drie, vier of meer gangen menu. Voor de bereiding van deze gerechten worden zo veel mogelijk duurzame en biologische producten gebruikt. Op die manier wordt voor u de beste kwaliteit van het eten gegarandeerd, en wordt daarnaast bijgedragen aan een beter leven voor dieren en een beter milieu. Op de kaart staat onder andere een op de huid gebakken corvinafilet met vongoles en risotto van pompoen. Ook een BBQ van gemarineerde zalm met guacamole, crème fraîche, mierikswortel en brandy snap kunt u bij restaurant Bleu komen proeven.

Het keukenteam en de bediening van restaurant Bleu hopen u snel welkom te mogen heten in hun sfeervolle restaurant. Uw dinerbon is ook van harte welkom dus neem deze vooral mee bij uw bezoek!