Restaurant Fly Inn

Adres
Noodweg 43
1213 PW Hilversum
Telefoon
035 - 5771710
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Fly Inn
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Fly Inn
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Fly Inn
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Fly Inn

Aan het vliegveld van Hilversum kunt u met uw Dinerbon genieten van een luchtig hapje en een drankje bij Restaurant Fly Inn. Een bezoekje aan ons restaurant kan een opmerkelijk blik op de plaatselijke aviatiek opleveren. Het vliegveld van Hilversum is dan wel klein, dat betekend niet dat het er niet bedrijvig is. Opstijgende en landende helikopters, groepen mensen die op het punt staan te gaan skydiven en opstijgende en landende zweefvliegtuigen. Dat en nog meer uiteraard. Voor vliegliefhebbers zijn wij dan ook het perfecte restaurant. Lekker eten en vliegtuigen, wat wil een liefhebber nog meer? Daar komt nog eens bij dat Fly Inn in een prachtige strook natuur ligt, tussen de Loosdrechtse Plassen en de Hollandse Rading in. Met uw Dinerbon kunt u een stevige wandeling in de omgeving dus perfect onderbreken of afsluiten bij Fly Inn. Vergeet dus zeker uw Dinerbon niet als u stap gaat in de natuur.

Wij zijn geen normaal restaurant. Zo hebben wij een hoop interessante ideeën over dineren. Wat dacht u bijvoorbeeld van het concept van de ‘Sizzling stone’ dat is overgewaaid vanuit Portugal? Hierbij maakt u zelf, naar eigen smaak, de gerechten klaar op een hete steen. Ook hebben wij veel gerechten in de categorie ‘Food 2 share’, waarbij u de gerechtjes prima kunt delen met uw tafelgenoot.

Kom gezellig vliegtuig spotten bij Fly Inn en neem uw Dinerbon mee. Als er geen vliegtuigen te spotten zijn kunnen we u troosten met een heerlijke maaltijd. U wint hoe dan ook, dus schroom niet om snel een keer bij ons binnen te wandelen!