Restaurant Kimono

Adres
Kampstraat 35-41
1211GD Hilversum
Telefoon
035 6295197
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Kimono
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Kimono
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Kimono

De Aziatische keuken is er een van vele smaken, kleuren, geuren en verschillende soorten gerechten. Met uw dinerbon heeft u sinds kort de mogelijkheid om deze keuken te gaan verkennen in het mooie Hilversum. U bent namelijk van harte uitgenodigd voor een culinaire ontdekkingsreis met uw dinerbon door de Japanse en de Aziatische cuisine bij restaurant Kimono. Restaurant Kimono is een sfeervol ingericht restaurant waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. U kunt dan ook rekenen op een warm onthaal in het restaurant en goede verzorging gedurende de avond. Of u nu romantisch met zijn tweeën komt dineren of dat u een gezellige avond uit wilt met een groot gezelschap, bij restaurant Kimono is voor beide ruimte.

U heeft wanneer u restaurant Kimono bezoekt legio keuzemogelijkheden wat betreft het eten. Zo kunt u er voor kiezen dat de kok bij u aan tafel aan de teppanyaki plaat gerechten komt bereiden. Dit is een spectaculaire manier om uw avond uit met uw dinerbon in te richten. Bent u een enorme fan van sushi en sashimi? Ook dan zit u bij dit restaurant helemaal goed. Er is een ruime keus uit verschillende smaken en vormen!

Heeft u zin in een lange avond gezellig tafelen? Neem dan deel aan het meer gangen menu, waarbij u kunt kiezen uit negen of meer gangen. Dit klinkt veel, maar de porties zijn uiteraard wat kleiner! Last but not least is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om met uw dinerbon een lekker gerecht uit te kiezen van het a la carte menu.