Restaurant Su

Adres
Stationsstraat 36
1211 EP Hilversum
Telefoon
035 - 6248123
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Su
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Su
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Su
Dinerbon.com Hilversum Restaurant Su

Vlakbij het station in Hilversum kunt u met uw Dinerbon genieten van Aziatische heerlijkheden bij Restaurant Su. Wij bereiden met veel passie, zorg en aandacht de heerlijkste Japanse gerechten. Met uw Dinerbon kunt u bij Restaurant Su eten volgens ons ‘all-in dining’ concept. Bij ons kunt u met uw Dinerbon onbeperkt genieten van ons aanbod aan heerlijke gerechten. Bijzonder is dat dit niet alleen geldt voor, bijvoorbeeld, ons aanbod aan heerlijke sushi. Ook voor de andere gerechten op de kaart is dit mogelijk. Alhoewel, ‘kaart’, daar werken we niet echt mee bij Su. Wij zijn namelijk verzot op onze Teppan Yaki grill en op onze wok. U kunt hoe dan ook lekker gevarieerd dineren bij Su.

Onze specialiteit is de Teppan Yaki grill. U kunt zelf een bordje samenstellen met vlees, vis en groenten, waarna onze chef-kok aan de slag gaat met de grill. Ons attente personeel brengt na bereiding uw gerecht langs aan tafel. Iets soortgelijks kunt u doen als u kiest voor een lekker wokgerecht. U kiest een prettige samenstelling van ingrediënten uit onze lijst van vlees, vis en groenten. Daarna kiest u uw favoriete saus uit en gaat onze kok de sterren van de hemel voor u wokken. Ook hebben wij een divers aanbod aan heerlijke sushi en hebben we een aantal buffetten. U snapt het, met uw Dinerbon kunt u uitgebreid en gevarieerd dineren bij Restaurant Su.

Komt u binnenkort een keer bij ons langs met uw Dinerbon? Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in ons mooie restaurant!