Restaurant Elders

Adres
Burgemeester van Stampplein 210-212
2132 BH Hoofddorp
Telefoon
023 5554164
Dinerbon.com Hoofddorp Restaurant Elders
Dinerbon.com Hoofddorp Restaurant Elders
Dinerbon.com Hoofddorp Restaurant Elders
Dinerbon.com Hoofddorp Restaurant Elders

In Hoofddorp kun je goed dineren aan het Burgemeester van Stampplein. Hier is namelijk Restaurant Elders gevestigd. Dit is een gezellig en toegankelijk restaurant met een heerlijke menukaart. Het mooie van Restaurant Elders is dat je een dinerbon mag gebruiken voor jouw menu naar keuze. Maak dus nog even goed gebruik van jouw dinerbon en geniet van een gezellige en heerlijke avond bij Restaurant Elders.

Klassiekers op de menukaart

Wil jij gewoon goed eten? Ben jij niet op zoek naar exclusieve gerechten, maar wil jij gewoon een goed menu? Dan is Restaurant Elders een echte aanrader. Hier kun je namelijk echte klassiekers van de menukaart bestellen. Dit zijn bijvoorbeeld steaks, cheeseburgers of verse vis met frites. Alle gerechten worden met aandacht en expertise bereid. Je geniet daarom nog beter van deze echte klassiekers bij Restaurant Elders.

Vriendelijk en aangenaam

Bij Restaurant Elders hangt er altijd een aangename sfeer. Je voelt je meteen welkom, wanneer je dit restaurant binnenkomt. Je wordt vriendelijk welkom geheten door de bediening en krijgt een eigen plekje toegewezen. Heb jij vragen over het menu? Dan kun je deze altijd stellen. Je wordt de hele avond vriendelijk geholpen en kunt altijd om adviezen en aanbevelingen vragen.

De drankenkaart

Een goed diner is natuurlijk pas compleet met een goede wijn of lekker biertje. Restaurant Elders heeft en grote collectie aan speciaalbieren op het menu staan. Ben jij meer van de wijn? Ook heeft Restaurant Elders een bijzonder royale wijnkaart met alleen de beste wijnen. Wil je weten welke wijn het beste gaat bij jouw menu? Vraag dan om aanbevelingen van de bediening, zij weten precies welke wijnen het beste passen bij de gerechten van Restaurant Elders. Zo geniet je van een subliem diner.

Gebruik jouw dinercheque voor een heerlijk en uitgebreid diner bij Restaurant Elders in Hoofddorp. Kom dineren aan dit gezellige plein en geniet 's zomers zelfs van een diner op het terras. Wil je jouw dinercheque gebruiken? Dit kun je vooraf laten weten wanneer je telefonisch of online een tafel reserveert, of wanneer je dit restaurant binnenkomt.