Eetcafe de Paerdestal

Adres
Dubbele Buurt 11
1621JV Hoorn
Telefoon
0229 - 240 403
Dinerbon.com Hoorn Eetcafe de Paerdestal
Dinerbon.com Hoorn Eetcafe de Paerdestal

Eetcafé de Paerdestal is een gezellig eetcafé in het centrum van Hoorn waar u terecht kunt voor een goed eten en vriendelijke prijzen. Ze accepteren er ook uw Dinerbon! Zodra u het café binnenstapt voelt u meteen de huiselijke sfeer: bruine tinten, fotolijstjes, muziekinstrumenten en passende achtergrondmuziek. Een borrel of etentje bij Eetcafé de Paerdestal is goed te combineren met een voorstelling in de schouwburg van Hoorn. Deze ligt er namelijk maar 100 meter vandaan! Schuif aan met uw partner, gezin of vriendengroep en geniet van een heerlijk diner in ruil voor uw Dinerbon.

De keuken van Eetcafé de Paerdestal is geopend op dinsdag tot en met zondag tussen 17:00 en 22:00. Begin de avond goed met een mooi glas wijn of speciaalbiertje én een van de heerlijke voorgerechten. Wat dacht u van kalfscarpaccio met tonijnmayonaise, gebakken camembert met bosvruchtensaus of Volendams gerookte forel met toast? Vervolgens kunt u een keuze maken uit het diverse aanbod aan hoofdgerechten. Als u een echte vleesliefhebber bent, zit u hier goed met uw Dinerbon! Ze serveren namelijk diverse soorten gegrilde biefstukken, varkenshaasmedaillons, spareribs en nog veel meer. Overigens kunt u ook verse vis, een maaltijdsalade of een vegetarische pasta bestellen. Het menu van Eetcafé de Paerdestal biedt voor ieder wat wils!

Neem gerust uw kinderen mee naar Eetcafé de Paerdestal voor een gezellig etentje met uw Dinerbon. Zij kunnen ook gewoon gezellig mee eten. Op het kindermenu vindt u bijvoorbeeld kipnuggets en frikandellen. Uiteraard zullen daarbij de frietjes, de appelmoes en het kinderijsje niet ontbreken!