Restaurant van der Kroft

Adres
West 52
1621 AW Hoorn
Telefoon
0229 232 676
Dinerbon.com Hoorn Restaurant van der Kroft
Dinerbon.com Hoorn Restaurant van der Kroft
Dinerbon.com Hoorn Restaurant van der Kroft
Dinerbon.com Hoorn Restaurant van der Kroft

Het leukste restaurant van Hoorn is Restaurant Kroft No Nonsense! Het restaurant staat al sinds 2010 aan de West en is opgericht door Patron en Chefkok Patrick van der Kroft. Het is een restaurant dat chique is ingericht, maar een huiselijke sfeer bevat. Daarbij wordt u bij binnenkomst ook heel warm ontvangen door het personeel. Het restaurant werkt met veel jonge talenten dat samen een gepassioneerd team vormt. Zij zullen ervoor zorgen dat u een hele fijne en culinaire avond zult beleven. U kunt gerust langsgaan voor een leuke date of een feestje vieren met uw vrienden of familie. Een ideaal restaurant voor uw dinerbon dus!

In een van zijn voorgaande restaurants is Chefkok Patrick beloond met een Bib Gourmand. Hij werkt met veel passie en overtuiging aan zijn gerechten. Geen een gerecht verlaat de passe voordat Patrick ernaar heeft gekeken. De gerechten moeten verrukkelijk smaken en perfect gepresenteerd worden. Op zijn menukaart zijn ook alleen maar heerlijke gerechten te vinden. Er staan voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en desserts op. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit een heerlijke, Cuppucino van eekhoorntjesbrood(cepes) met pastinaak, krokante gamba en artisjok, dungesneden tonijn met wakame, Tarte aux citron met hangop en vanille ijs of eenden filet met boontjes, romige aardappelpuree en jus met dragon. Veel lekkere gerechten voor uw dinerbon!

Op maandag en dinsdag is het restaurant gesloten, maar op de andere dagen is het restaurant gewoon geopend vanaf 18:00 uur tot 22:30 uur. Als u wilt lunchen kan dit op aanvraag. Ga voor heerlijk eten met uw dinerbon naar Restaurant Kroft No Nonsense!