Dickens

Adres
Havenstraat 315
1271 GD Huizen
Telefoon
035 88 77 860
Dinerbon.com Huizen Dickens
Dinerbon.com Huizen Dickens
Dinerbon.com Huizen Dickens
Dinerbon.com Huizen Dickens

In Huizen zijn er genoeg gelegenheden om te eten. Maar waarom zou u genoegen nemen met een gemiddelde locatie om te gaan eten als u ook bij Eetgelegenheid Dickens kunt eten. Dit restaurant kunt u vinden in het Nautisch Kwartier, wat op zich al een bezoekje waard is door zijn 19e-eeuwse architectuur, van Huizen. Het restaurant is gelegen in een oude kruideniers groothandel en heeft daardoor. Vandaar de toepasselijke naam Dickens. Hier bent u altijd welkom om een heerlijke pannenkoek te komen eten. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau.

De kaart van Dickens is gevuld met de lekkerste pannenkoeken. Er is letterlijk voor ieder wat wils maar ook als u geen pannenkoeken liefhebber bent kunt u hier goed terecht. Als u de pannenkoek die u in gedachten heeft niet kunt vinden bent u hier natuurlijk ook van harte welkom om zelf uw droom pannenkoek samen te stellen.

Op de gevel van het restaurant staat ‘Voor Groot en Klein’. Daar is een reden voor. Het is namelijk de aangewezen locatie om met de kinderen te gaan eten. Naast een bijzonder kindermenu, met de toepasselijke naam Oliver Twist, kunnen kinderen hier een heerlijke avond vol met spelletjes doorbrengen. Daarnaast krijgt u bij elk gerecht een aantal florijnen. Deze kunt u uitgeven bij De Winkel van Josephine. Hier kunt u de leukste speeltjes kopen zodat u een bezoekje aan Dickens voor altijd kunt herinneren.

Bemachtig dus snel een tafeltje bij Dickens en laat u verwennen. U bent met een dinercheque van Diner Cadeau net zo welkom.