Hokkaido Huizen

Adres
Wedekuil 17
1273 SC Huizen
Telefoon
035-5770899
Dinerbon.com Huizen Hokkaido Huizen
Dinerbon.com Huizen Hokkaido Huizen
Dinerbon.com Huizen Hokkaido Huizen
Dinerbon.com Huizen Hokkaido Huizen

Het unieke Restaurant Hokkaido staat ook wel bekend als het beste Japanse restaurant in Huizen. Het restaurant is gevestigd aan het Gooimeer en vernoemd naar het prachtige eiland in het noorden van Japan. Met uw Dinerbon kunt u hier eindeloos genieten van traditionele Japanse lekkernijen en de uitstekende service.

De chefs bij Restaurant Hokkaido zijn meesters in het produceren van de heerlijkste Japanse gerechten, die hun oorsprong vinden in eeuwenoude familietraditie. Hokkaido heeft geen all-you-can-eat-concept, waardoor u meer aandacht zult besteden aan uw maaltijd. Toch kunt u hier ontdekken hoe veelzijdig de Japanse keuken is. Met uw Dinerbon kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan voorgerechtjes, sushi en sashimi, visgerechten en vleesgerechten. Er is voor ieder wat wils! Begin de avond bijvoorbeeld met een lekkere misosoup of tempura en wat sushi. Bestel daarna één van de bijzondere vis- of vleesspecialiteiten, zoals gebakken mosselen, inktvis, ossenhaas of eendenborst. Of wat dacht u van de bijzondere Usuyaki: rolletjes dunne entrecote gevuld met lente ui, gebakken in soja- en knoflookboter en teriyakisaus? Met uw Dinerbon is van alles mogelijk!

Geniet van een uitgebreid diner met in ruil voor uw Dinerbon. Als u het echt goed wilt doen neemt u een voorgerechtje, diverse sushi en een paar warme gerechtjes. Leun achterover en laat u in de watten leggen door de vriendelijke bediening. Een glaasje sake of Japans biertje maakt de avond compleet. Let op: U kunt met de Diner Cadeaukaart alleen a la carte bestellen, dus deze kan niet besteed worden aan een menu. Gelieve van tevoren te reserveren.