Sorpresa Italiano

Adres
Golfstroom 4
1271CP Huizen
Telefoon
035-6316168
Dinerbon.com Huizen Sorpresa Italiano
Dinerbon.com Huizen Sorpresa Italiano
Dinerbon.com Huizen Sorpresa Italiano

U kunt vanaf nu met uw dinerbon heerlijk Italiaans uit eten gaan met vrienden, familie of collega’s in de plaats Huizen. U bent namelijk welkom bij restaurant Sorprese Italiano om de heerlijke smaken van de Italiaanse cuisine te proeven, en dat elke woensdag tot en met maandag! Het gezellig ingerichte restaurant nodigt uit voor een gezellige avond tafelen met een goede Italiaanse wijn, omgeven door geliefden.

Op het menu staan de meest uiteenlopende gerechten. Van rijkelijk belegde pizza’s, tot visgerechten, antipasti, pastagerechten en meer. Voor de kinderen zijn er speciale kindermenu’s en als nagerecht kunt u genieten van de lekkerste ijsjes en Italiaanse toetjes. De chef heeft erg veel passie voor koken en Italiaans eten en gebruikt enkel de meest verse producten om voor u een kwalitatief hoogstaande en lekkere maaltijd op tafel te kunnen zetten. U proeft bij Sorpresa Italiano dan ook echt het beste van de Italiaanse keuken. Op maandag is het restaurant dé plek om naar toe te gaan voor een goede pizza, deze kosten op maandag allemaal slechts 7 euro!

Restaurant Sorpresa Italiano is het perfecte restaurant voor de liefhebber van Italiaans eten. Twijfel dan ook niet en breng een bezoek aan het restaurant. U kunt het gehele jaar door met uw dinerbon betalen, dus schroom zeker niet om deze mee te nemen wanneer u een bezoek brengt aan het restaurant, het team van Sorpresa Italiano heet u graag welkom!