Eetcafe de Toog

Adres
Zuideinde 50
1541 CE Koog aan de zaan
Telefoon
075-6140927
Dinerbon.com Koog aan de zaan Eetcafe de Toog
Dinerbon.com Koog aan de zaan Eetcafe de Toog
Dinerbon.com Koog aan de zaan Eetcafe de Toog

Sinds 2007 vervullen wij in Eetcafé de Toog elke dag onze droom; heerlijk eten en drinken bieden voor de juiste prijs in een gezellige omgeving. Toen kregen wij de mogelijkheid om het eetcafé over te nemen en daar hebben wij niet lang over na hoeven denken. Het mooie eetcafé ligt aan de Zaan in Koog aan de Zaan en is gevestigd in een monumentaal pand. In 2000 is dit gebouw helemaal opgeknapt. Ons terras zit aan de Zaankant en op zonnige dagen heeft u hier een prachtig uitzicht op het water. Uw Dinerbon kunt u bij ons optimaal besteden.

 Komt u bij ons heerlijk lunchen, uitgebreid dineren of wellicht genieten van een goede borrel. Ook bieden wij een heerlijke high tea, high wine, high beer en zelfs high gin. Dit is ook een uitstekend idee als cadeau voor uw broer, zus, vader, moeder, opa, oma, etc. Onze speciaalbiertjes en vele bieren op tap zijn zeker het proberen waard. In de zomer steken wij op het terras de BBQ aan. Ons menu is zeer gevarieerd en wordt regelmatig door onze chef-kok aangepast. Toch gaat de grote spies varkenshaas saté nooit van het menu. Zo hoort het nou eenmaal in een goed eetcafé!

In Koog aan de Zaan en daaromheen hebben wij inmiddels een grote schare vaste klanten. Deze weten ons eetcafé regelmatig op te zoeken voor heerlijke etentjes en drankjes. Tot nu toe hebben zij nog geen min-punt bij ons kunnen ontdekken, omdat wij altijd de beste service willen leveren. Hopelijk komt u dit snel eens ontdekken met uw Dinerbon!