Bodega Bodega

Adres
Brink 10e
1251 KV Laren
Telefoon
035 - 5335209
Dinerbon.com Laren Bodega Bodega
Dinerbon.com Laren Bodega Bodega
Dinerbon.com Laren Bodega Bodega

In het hart van het Gooise dorp Laren bevindt zich restaurant Bodega Bodega. Hier kunt u met uw Dinerbon genieten van het beste dat de Spaanse keuken te bieden heeft. Het restaurant is in 2002 volledig opnieuw ingericht en heeft een vernieuwde kaart gekregen. De oprichter van het restaurant, topvoetballer Richard Witsche, droeg het restaurant toen over aan ons. Wij wilden zijn concept behouden en verbeteren. Echter is de gezelligheid nooit verdwenen. Een avond bij Bodega Bodega betekent al snel dat een heerlijk diner uitmondt in een heerlijke borrel en daarna een goed feest! Ons publiek komt dan ook niet alleen uit Laren, maar uit de gehele Gooistreek en daarbuiten.

Op onze tapaskaart staan allerlei kleine gerechtjes. Deze kunt u mixen en matchen en zo zelf uw volledige diner samenstellen. Bent u met minstens twee personen dan kunt u voor €25,- per persoon onze tapas mixta bestellen. Dat betekent dat u acht verschillende tapas van onze kaart mag uitzoeken. Onze steakkaart is iets traditioneler en bevat voorgerechtjes, salades en vlees- en visgerechten. Hierop staan ook overheerlijke steaks van de grill.

Al onze gerechten worden bereid van dagverse producten van de beste kwaliteit. In de keuken staan drie koks die perfect op elkaar ingespeeld zijn. Wij hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan en verwachten van ons bedienend personeel ervaring en enthousiasme! ‘

In het weekend is er in ons restaurant vaak live muziek, die uw avond bij Bodega Bodega nog specialer maakt. Kom eens met uw Dinerbon genieten bij Bodega Bodega. Wellicht neemt u plaats in ons restaurant of op ons – verwarmde! – terras.