De Koperen Vis

Adres
Havenstraat 1
1141AW Monnickendam
Telefoon
0299-650627
Dinerbon.com Monnickendam De Koperen Vis
Dinerbon.com Monnickendam De Koperen Vis

In de maand december van het jaar 2007 heeft de Koperen Vis voor het eerst haar deuren geopend. De Koperen Vis heeft ervoor gekozen om haar deuren te openen in een oude synagoge in Monnickendam. Een relaxte, laagdrempelige sfeer aanbrengen. Dat is het doel van de Koperen Vis. Volgens de Koperen Vis zelf en haar klanten is dit goed gelukt. De gezelligheid van een café, maar toch de kwaliteit van een restaurant realiseren is dan ook een moeilijke klus geweest. Het restaurant moest een warme en sfeervolle inrichting krijgen, zodat je op een gezellige manier gebruikt kan maken van je dinerbon.

Op de  vide in het restaurant staan tafels die over het hele restaurant uitkijken. Zo ontstaat automatisch een gezellige ambiance. Voor de gasten die liever een intiem en knus avondje beleven zijn er gezellige hoekjes in het restaurant gecreëerd. Midden in het restaurant bevindt zich ook een open keuken. Hier kunnen de kookkunsten van de keukenploeg bewonderd worden. Met deze inrichting van het restaurant probeert de Koperen Vis haar idealen te bereiken: gastvrijheid, sfeer en service!

Restaurant de Koperen Vis vind je in de oude binnenhaven van Monnickendam. Het restaurant heeft een ruim, warm en verlicht terras waar u altijd kunt plaatsnemen. Je kan terecht voor een goede lunch of heerlijk diner, maar ook kan er gestapt en genoten van livemuziek worden. Zo probeert het restaurant elke doelgroep aan te spreken. Wacht dan ook niet te lang en neem je dinercheque mee om te kunnen genieten van alles wat de Koperen Vis te bieden heeft.