Golden Crown

Adres
Overmeerseweg 1
1394 BC Nederhorst den Berg
Telefoon
0294 - 251214
Dinerbon.com Nederhorst den Berg Golden Crown
Dinerbon.com Nederhorst den Berg Golden Crown
Dinerbon.com Nederhorst den Berg Golden Crown

Het gezellige familierestaurant Golden Crown is al 25 jaar een begrip in het kleine Nederhorst, gelegen halverwege tussen Amsterdam en Hilversum. Door de groene en rode luifels zijn wij niet te missen! Met uw Dinerbon kunt u hier terecht voor een gezellig diner voor twee of met grote groepen. Restaurant Golden Crown heeft al als locatie gediend voor mening verjaardag of jubileum. Bij bezoek kunt u kiezen voor ons uitgebreide menu of ons gerenommeerd wok buffet. Bij beide is er genoeg te vinden voor de allerkleinste. Het wok buffet houdt in dat u voor een vast bedrag per persoon onbeperkt mag opscheppen. Ook kunt u een speciaal verassingsmenu laten samenstellen door onze enthousiaste chefs.  

 

Bij restaurant Golden Crown staan wij zeer dicht op onze klanten en onze medewerkers worden dan ook vooral gekenmerkt door hun gastvrijheid. U kunt bij ons behalve op maandag elke dag genieten van lunch, diner of gewoon een lekker drankje. Op warme dagen kunt u gebruik maken van ons overdekte terras.

 

Onze goede persoonlijke service in combinatie met het goede eten maakt van restaurant Golden Crown een uitstekende locatie voor een gezellige avond. Of u nu met uw partner een klein hapje wilt eten of een avond wilt tafel met de hele familie, bij restaurant Golden Crown bent u aan het goede adres! Wij hopen u binnenkort eens te mogen verwelkomen en u te mogen verassen met de heerlijke oosterse ingrediënten en gerechten, die vers in onze keuken worden bereid. Tot snel met uw Dinerbon!