Het Pannenkoekenhuys

Adres
Dammerweg 3
1394GM Nederhorst den Berg
Telefoon
0294 253807
Dinerbon.com Nederhorst den Berg Het Pannenkoekenhuys
Dinerbon.com Nederhorst den Berg Het Pannenkoekenhuys
Dinerbon.com Nederhorst den Berg Het Pannenkoekenhuys

Zoekt u een leuke plek om te gaan eten met het hele gezin? Denk dan eens aan Het Pannenkoekenhuys in Nederhorst Den Berg. Dit restaurant is te vinden onder het dak van brasserie Het Spieghelhuys. U bent bij beiden van harte welkom met uw Dinerbon! Bij Het Pannenkoekenhuys kunt u naar hartenlust genieten van verse pannenkoeken met beleg naar keuze. Zoet of hartig: er is van alles mogelijk! Dit maakt het een zeer geschikte eetgelegenheid voor jong en oud.

Het Pannenkoekenhuys is dagelijks geopend vanaf 16:00. Het wordt aangeraden om even te reserveren én om uw Dinerbon mee te nemen. Op de kaart vindt u uiteraard heerlijke zoete pannenkoeken zoals met appel, rozijnen, banaan en ananas. Ze hebben zelfs een pannenkoek met ijs, slagroom en chocoladesaus! Bent u meer een liefhebber van de hartige pannenkoek? Dan kunt u onder andere kiezen voor kaas, spek, ham, salami, champignons, tomaat of een mooie combinatie. Het is ook leuk om uw Dinerbon te besteden aan een speciale pannenkoek. Zo hebben ze een Noorse Pannenkoek met gerookte zalm en roomkaas, een Oosterse pannenkoek met kip en Vrouwen Pannenkoek met spek, geitenkaas, appel, salade, pijnboompitten en honing. Een diner bij Het Pannenkoekenhuys staat garant voor een avond lang smullen!

Uw kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom bij Het Pannenkoekenhuys. Welk kind zou nou niet blij worden van een kinderpannenkoek met knuffel? Ruil uw Dinerbon in voor een avondje uit met de hele familie! Terwijl u nog even gezellig natafelt, kunnen de kleintjes zich eindeloos vermaken in de speelruimte.