Restaurant Eeterij de Rijp

Adres
Groenedijk 6
1487 ME Oost-Graftdijk
Telefoon
088-0708063
Dinerbon.com Oost-Graftdijk Restaurant Eeterij de Rijp
Dinerbon.com Oost-Graftdijk Restaurant Eeterij de Rijp

Bent u er al van op de hoogte dat u met uw dinerbon ook leuk uit eten kunt in het plaatsje Oost-Grafdijk? U bent in Restaurant Eeterij de Rijp van harte welkom om met uw dinercheque langs te komen voor een gezellige avond uit met vrienden, familie of collega’s. Het restaurant bevindt zich aan de rand van vakantiepark Vondelpark en ligt in een gebied met veel recreatiemogelijkheden en zeer mooie natuur. Indien u dus uw avond uit eten met uw dinerbon zou willen combineren met een leuke dag uit, dan kan dit bij Restaurant Eeterij de Rijp altijd. De inrichting is gezellig en eenvoudig dus u zal zich hier waarschijnlijk makkelijk thuis voelen. Laat u welkom heten door de bediening en laat u door hen adviseren over de verschillende gerechten en wijnen die het restaurant aanbiedt!

Op de menukaart van Restaurant Eeterij De Rijp staan vele uiteenlopende gerechten, die allen met veel zorg en met verse producten worden bereid. U kunt bijvoorbeeld genieten van een Lekkere carpaccio vooraf, of van een vis voorafje gemaakt van verse zalm en asperges. Onder de hoofdgerechten bevinden zich onder andere een malse kogelbiefstuk met een begeleidende saus en een op de huid gebakken Doradefilet. Heeft u na het eten nog lekkere trek, probeer dan de populaire luxe koffie, een nagerecht waarbij u slagroom, bonbons en een likeurtje krijgt geserveerd. Een zeer goede afsluiting voor een hopelijk geslaagde avond uit eten met uw dinerbon!

Wilt u ook graag een gezellige avond uit beleven met uw gezelschap in Oost-Grafdijk? Kom dan eens langs bij Restaurant Eeterij De Rijp en laat u verassen door de chefs! Het team van Restaurant Eeterij de Rijp hoopt u snel te mogen ontvangen met uw dinerbon.