Jaimie van Heije

Adres
Kerkstraat 59
1191 JE Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon
020 - 4965848
Dinerbon.com Ouderkerk aan de Amstel Jaimie van Heije
Dinerbon.com Ouderkerk aan de Amstel Jaimie van Heije
Dinerbon.com Ouderkerk aan de Amstel Jaimie van Heije
Dinerbon.com Ouderkerk aan de Amstel Jaimie van Heije

In het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel vind je het sensationele restaurant Jaimie van Heije. Topchef en naamgever Jaimie van Heije laat in dit restaurant zijn vaardigheden als echte topchef zien. Bij restaurant Jaimie van Heije wordt gedacht aan elk mogelijk detail. Elke dag zorgen ze in het restaurant weer voor een unieke kaart, sfeer en setting. Elk gerecht is anders, met echt goed eten en gezelligheid op een prachtige plek. Verzilver hier uw dinerbon en geniet van deze unieke ervaring die het restaurant te bieden heeft.

Jaimie van Heije doet de naam van zijn restaurant goed recht. Zijn persoonlijkheid is terug te vinden in bijna alles. De eigenwijsheid van Jaimie zorgt er voor dat elk bezoek aan het restaurant een unieke belevenis is. Het is moeilijk om een naam te geven aan de cuisine van het restaurant. Bij de cuisine van Jaimie worden invloeden van over de hele wereld verwerkt in zijn unieke gerechten. Zo bedenkt Jaimie elke dag nieuwe en spannende gerechten om zijn gasten optimaal te verrassen. Men kiest dan ook vaak voor het verassingsmenu waarbij de gasten blindelings vertrouwen op het talent van Jaimie en zijn team. Kom snel een keer langs met uw dinerbon en laat u ook verrassen!

Jaimie schenkt ook veel aandacht aan zijn klanten en laat het belang van zijn klanten ook duidelijk blijken. Hij zal dan ook gerust een gesprekje aangaan met de gasten. Jaimie houdt er van om zijn gasten te kennis te laten maken met heerlijke nieuwe gerechten en smaken.  

Heeft u ook zo’n behoefte aan een culinair hoogtepunt? Kom dan snel een keer langs en neem uw dinerbon mee!