Bistro Sante

Adres
Koemarkt 22
1441 DC Purmerend
Telefoon
0299 - 420 040
Dinerbon.com Purmerend Bistro Sante
Dinerbon.com Purmerend Bistro Sante
Dinerbon.com Purmerend Bistro Sante

Woont u in Purmerend? Dan weet u vast wel dat er allemaal leuke kroegen en restaurants te vinden zijn op de centraal gelegen Koemarkt. Een van de meest gezellige eetgelegenheden is toch wel Bistro Santé! Met haar sfeervolle aankleding en ruime terras kunt u er het hele jaar door goed terecht voor een lekker hapje en drankje. Ook staan ze bekend om de perfecte balans tussen kwaliteit en prijs. Bovendien kunt u er ook gewoon met uw Dinerbon betalen! Bistro Santé is zeven dagen per week geopend vanaf 17:00. Reserveren is wenselijk, maar niet verplicht.

Bij Bistro Santé kan iedereen genieten van een ontspannen en smakelijk diner. Het enthousiaste team doet er alles aan om er voor te zorgen dat u zich thuis voelt! Ook houden ze graag rekening met eventuele voorkeuren en wensen. Zowel grote als kleine eters zijn bij Bistro Santé aan het juiste adres met hun Dinerbon. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen of u twee, drie, vier, vijf of zes stokjes saté wilt. Een portie friet of gepofte aardappel maakt het geheel compleet! Verder vindt u op de menukaart diverse biefstukken zoals tournedos, ribeye en t-bone steak. Deze is maar liefst 450 gram! De vleesliefhebber zit bij Bistro Santé dus wel goed. U kunt de Dinerbon ook omruilen voor een portie malse spareribs met heerlijke huisgemaakte honingmarinade.

Omdat iedereen zich welkom moet voelen bij Bistro Santé, kunt u ook een heerlijk vegetarisch gerecht bestellen met uw Dinerbon. Wat dacht u van Griekse moussaka met aubergine, aardappelen en bechamelsaus? Eet smakelijk!