Magnolias

Adres
Westerweg 60
1445AD Purmerend
Telefoon
0299 481623
Dinerbon.com Purmerend Magnolias
Dinerbon.com Purmerend Magnolias
Dinerbon.com Purmerend Magnolias
Dinerbon.com Purmerend Magnolias

Vanaf nu is het mogelijk om met uw Dinerbon om bij Magnolia’s Purmerend aan te schuiven voor een heerlijk verfrissend drankje of een uitmuntend hapje eten. Geniet van de meest heerlijke gerechten in een fijne en prettige omgeving. Hier kunt u na het slaan van een paar balletjes aanschuiven om uw dag perfect af te sluiten.

Bij Magnolia’s zijn er een aantal dingen waar veel waarde aan wordt gehecht. Deze dingen zorgen ervoor dat uw verblijf zo prettig mogelijk verloopt en dat u graag nog een keer terug zou willen komen. Zo zorgt ons restaurant ervoor om u een hoogwaardig en persoonlijk product aan te bieden. Magnolia’s zorgt ervoor dat uw verwachtingen worden overtroffen. Verder willen we er alles aan doen om de klanten zoveel mogelijk tevreden te stellen zodat men graag nog eens een keer terug wil komen. Wij willen er voor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt zowel de bezoeker als de werknemers zodat er in ons restaurant een hele fijne ongedwongen sfeer ontstaat. Geniet van de rustige en ongedwongen sfeer bij Magnolia’s en neem uw dinerbon mee. Ons personeel zet zich voor de volle honderd procent in om uw avond zo aangenaam mogelijk te maken. Bij Magnolia’s wordt er ook gezorgd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding waardoor we graag veel verschillende mensen welkom kunnen heten in ons restaurant.

Slaat u graag een paar balletjes weg? Of heeft u simpelweg gewoon zin in heerlijk eten? Dan kunt u met een gerust hart aanschuiven bij Magnolia’s. Kom gerust een keer langs met uw dinerbon.