Restaurant Gachita

Adres
Weerwal 15
1441 AL Purmerend
Telefoon
0299 - 470572
Dinerbon.com Purmerend Restaurant Gachita
Dinerbon.com Purmerend Restaurant Gachita
Dinerbon.com Purmerend Restaurant Gachita
Dinerbon.com Purmerend Restaurant Gachita
Dinerbon.com Purmerend Restaurant Gachita

Bent u een beetje een culinair avonturier? Kom dan met uw Dinerbon langs bij Restaurant Gachita in het centrum van Purmerend. U kunt hier namelijk kennis maken met de authentieke Zuid-Amerikaanse keuken. Hierbij mag kwaliteitsvlees uit Argentinië natuurlijk niet ontbreken! Ga zitten in het sfeervol ingerichte restaurant met haar muurschilderingen of in de intieme binnentuin en geniet van een bijzonder diner. Reserveer nu een tafeltje en vergeet uw Dinerbon niet.

De veelzijdige menukaart van Restaurant Gachita biedt voor ieder wat wils. Er wordt ook graag rekening gehouden met zowel kleine als grote eters. Iedereen voelt zich hier thuis! Met uw Dinerbon kunt u echt weer eens uitgebreid dineren. Bestel eerst een bijzonder voorgerecht zoals de klassieke bonensoep met spekjes, de gemarineerde manchegokaas of de gehaktballetjes in pittige tomatensaus. Dat smaakt naar meer! Onder de hoofdgerechten vindt u vooral specialiteiten waar de vleesliefhebber van zal genieten. Zo kunt u onbeperkt spareribs eten of een gemengde vleesschotel van de grill bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw Dinerbon te besteden aan een Argentijnse Aberdeen steak. Dit is niet zomaar een biefstukje, maar een heerlijk mals stuk vlees van de houtskoolgrill. Dat is genieten geblazen!

Sluit uw diner af in stijl met één van de bijzondere Zuid-Amerikaanse desserts of een digestief. Wat dacht u van vanillepudding met karamelsaus, mousse van mango met frambozenijs of een feestelijke chocoladefondue? Geniet van avond uitgebreid tafelen en het gezellige samenzijn! Betalen doet u gewoon met uw Dinerbon.