Restaurant Mykonos Purmerend

Adres
Peperstraat 29
1441BH Purmerend
Telefoon
0299 421 109
Dinerbon.com Purmerend Restaurant Mykonos Purmerend
Dinerbon.com Purmerend Restaurant Mykonos Purmerend

Als u weer eens écht Grieks wilt eten, moet u bij restaurant Mykonos in Purmerend zijn met uw Dinerbon. Hier wordt zeven dagen per week heerlijk gegeten, rijkelijk gedronken en gezellig bij gekletst. Mykonos is een echt familiebedrijf en is al dertig jaar een begrip onder de bewoners van Purmerend. De chefs hanteren een zuivere en eerlijke keuken, waar uitsluitend verse Griekse ingrediënten en kruiden worden gebruikt. Zo komen de smaken van de traditionele gerechten echt goed tot hun recht. U waant zich weer in dat charmante Griekse restaurantje van uw laatste vakantie…

Een leuke manier om uw Dinerbon te besteden is het ‘Onbeperkte Mezedes’-arrangement van restaurant Mykonos. Voor een vaste prijs kunt u onbeperkt genieten van deze warme en koude hapjes. Wat dacht u van gegrilde zoete paprika, bladerdeeg met feta, druivenbladeren gevuld met gehakt en gepaneerde mosselen in knoflooksaus? Bestel het allemaal, en meer! Het is uiteraard ook mogelijk om gewoon a la carte te bestellen. Ook dan kunt u met uw Dinerbon betalen. Op de kaart vindt u heerlijke Griekse grillspecialiteiten waaronder lamskoteletten, ossenhaas, gyros en nog veel meer. Heeft u liever een lekker vers visje? Ga dan voor de gegrilde dorade of de spies met scampi’s!

Vanaf twee personen kunt u ook het menu van de chef bestellen met uw Dinerbon. Dan kunt u echt weer eens uitgebreid tafelen! Het menu bestaat uit stokbrood met kruidenboter, diverse warme en koude voorgerechtjes, een mixed grill van vier vleessoorten met bijpassend garnituur en een dessert of koffie/thee.