Hotel Rumors

Adres
Markt 15
1741BS Schagen
Telefoon
0224 - 212537
Dinerbon.com Schagen Hotel Rumors
Dinerbon.com Schagen Hotel Rumors
Dinerbon.com Schagen Hotel Rumors

Let op: In dit restaurant kan enkel met de fysieke cadeaukaart worden betaald. De e-vouchers worden niet geaccepteerd.

Hotel, Bar en Cuisine Rumors is te vinden op het centraal gelegen marktplein van Schagen. Ze staan vooral bekend om hun ruime en zonnige terras, waar u heerlijk tot ontspanning kunt komen onder het genot van een hapje en een drankje. U kunt er ook betalen met uw Dinerbon! Bij Rumors is het altijd gezellig. Doe een bakje koffie met taart of kom genieten van een smakelijke lunch of diner. In de avond kunt u gezellig aan de bar komen hangen! Rumors is dagelijks geopend vanaf 10:00. Reserveer nu en vergeet uw Dinerbon niet.

Rumors is druk bezocht door jong en oud en is daarom de ware hotspot van Schagen te noemen. Ze staan bekend om hun gezellige en informele sfeer, klantvriendelijke bediening en opvallende prijs-kwaliteitverhouding. Het woord ‘’eerlijk’’ staat centraal. Dit geldt zowel voor de duurzaamheid van de ingrediënten als de houding tegenover de gasten. Geniet van een uitgebreid diner met uw Dinerbon! Bestel eerst een lekker voorgerecht zoals de pittige kipkluifjes of de carpaccio van ossenhaas. Dit zal zeker smaken naar meer! Onder de hoofdgerechten vindt u diverse vleesspecialiteiten waaronder een stoofpotje van sukade, rosé gebakken varkenshaasmedaillons en een Grieks gekruide lamsspies. Bent u meer een visliefhebber? Ga dan voor de proeverij met gegrilde zalmfilet, roodbaarsfilet, rode mulfilet en black tiger gamba’s.

Wilt u iets feestelijks doen met uw Dinerbon? Rumors heeft ook een leuk shared dining arrangement voor twee personen. Dan krijgt u een aantal kleine gerechtjes om samen te delen en te proeven. Geniet van een romantisch avondje uit bij Rumors!