Scampi Velsen

Adres
Wijkerstraatweg 195
1951 EE Velsen Noord
Telefoon
31 (0)251 293 357
Dinerbon.com Velsen Noord Scampi Velsen
Dinerbon.com Velsen Noord Scampi Velsen
Dinerbon.com Velsen Noord Scampi Velsen
Dinerbon.com Velsen Noord Scampi Velsen

Restaurant Scampi in Velsen is the place to be. Bij Scampi staat het hele personeel klaar om hun gasten een onvergetelijke avond te beleven. Maar door de uitzonderlijke service en de heerlijke gerechten is dat bijna geen kunst meer. Uit eten bij Scampi is een waar genot. Vooral nu ze ook de dinercheque van Diner Cadeau accepteren.

Bij Scampi mag u altijd aanschuiven voor een dinertje. Of dat nou een intiem diner voor twee is of een gezellige familie bijeenkomst. Het is bij Scampi geen probleem. De huiselijke sfeer van het restaurant maakt het een perfecte locatie voor beide soorten etentjes. Naast een geweldige sfeer is er ook een overschot aan passie. Bij Scampi is het in elk gerecht duidelijk te zien dat het keuken-team met veel liefde werkt. Het is lust voor alle zintuigen en zelfs voor de portemonnee. U kunt hier ook betalen met uw Dinercheque.

Ook voor catering kunt u bij Scampi terecht. De passie waarmee het team in het restaurant kookt is nu dus te reserveren voor een privé aangelegenheid. De zorgvuldigheid waarmee het team vervolgens uw catering afhandelt is buitengewoon. Met catering van Scampi is elk feest een gegarandeerd succes. Zo zijn ze nou eenmaal bij Scampi. Voor hun gasten doen ze alles.

Kom dus snel langs in Velsen en laat u verwennen door dit uitzonderlijke restaurant. Betaal met een Dinercheque, dan is het helemaal genieten.