Art Hotel Spaander

Adres
Haven 15-19
1131 ET Volendam
Telefoon
0299 363595
Dinerbon.com Volendam Art Hotel Spaander
Dinerbon.com Volendam Art Hotel Spaander
Dinerbon.com Volendam Art Hotel Spaander
Dinerbon.com Volendam Art Hotel Spaander
Dinerbon.com Volendam Art Hotel Spaander

Volendam behoort tot één van de meest toeristische stadjes van Nederland. Wanneer je Volendam ook eens bezoekt en er desnoods wilt overnachten, neem dan je Dinerbon mee en geniet in Art Hotel Spaander van een mooie kamer, maar ook van het geweldige restaurant. Het hotel is direct gevestigd aan het IJsselmeer, waardoor je altijd een prachtig uitzicht hebt. Het restaurant van het hotel heeft tevens een groot terras, ook direct aan het water van het IJsselmeer. Ook wanneer je niet verblijft in het hotel ben je met je Dinercheque altijd welkom voor een lunch, diner of een drankje aan de bar, in de herberg of op het terras.

Dineren in de serre

In de serre van het hotel is het restaurant gevestigd. Vanuit de serre kijk je uit over het IJsselmeer en de serre is heel gezellig in Volendamse sfeer ingericht. Het spreekt voor zich dat je in Volendam vooral veel visgerechten op de kaart zult vinden. Dit begint al met de voorgerechten. Uiteraard kun je dan voor de typische Volendamse paling kiezen of een zalmcarpaccio. Als je niet van vis houdt, dan biedt de kaart ook een keuze voor een rundercarpaccio een gerookte paprika voor vegetariërs. Natuurlijk mag je ook voor een vissoep, een uiensoep of tomatensoep kiezen. Zet je je Dinerbon in voor het hoofdgerecht, dan heb je de keuze uit diverse visgerechten en vleesgerechten. Ook staan er nog enkele vegetarische gerechten op de kaart. Iedere maand kun je kiezen voor het Spaander maandmenu. Dit is een wisselend 4-gangenmenu die door de chef-kok is samengesteld, voor een vast bedrag per persoon.

De herberg van Art Hotel Spaander

Zodra je Art Hotel Spaander binnenstapt, loop je direct de herberg in. Dit is een zeer gezellig ingerichte ruimte waar je kunt genieten van een kop koffie met gebak en tot 17:00 uur mag je hier ook van de lunchkaart bestellen. De herbergkaart bevat een veelheid aan verschillende soorten gerechten en hapjes. Of je nu uitgebreid wilt lunchen met belegde broodjes, een tosti of een uitsmijter, het kan allemaal in de herberg. Voor zeer uitgebreide lunchgerechten kies je voor de plate service, met schnitzel, biefstuk, mosselen of een hamburger. Zelfs als lunch kun je met je Dinercheque ook een pasta of een dessert bestellen.