Restaurant Pieterman

Adres
Pieterman 8
1131 PW Volendam
Telefoon
0299 - 32 33 92
Dinerbon.com Volendam Restaurant Pieterman
Dinerbon.com Volendam Restaurant Pieterman
Dinerbon.com Volendam Restaurant Pieterman
Dinerbon.com Volendam Restaurant Pieterman

Restaurant Pieterman is een uniek restaurant aan de jachthaven van het Marinapark in Volendam. Vanaf het ruime terras heeft u dan ook een prachtig uitzicht over het water en de boten. Heef u zelf een boot? Dan kunt u voor de deur aanmeren aan de aanlegsteiger van het restaurant! Restaurant Pieterman nodigt u uit voor een kop koffie met huisgemaakte appeltaart, een uitgebreide lunch of een culinair diner. Neem ook gerust uw Dinerbon mee.

Restaurant Pieterman is dagelijks geopend tot 23:00. Zowel Volendammers als toeristen komen hier graag voor een hapje, drankje en gezellig samenzijn. Tijdens de lunch kunt u de Dinerbon omruilen voor een luxe broodje, uitsmijter, pannenkoek, maaltijdsalade, hamburger of flammkuchen. Dit is een bijzondere specialiteit uit de Elzas, die u echt eens moet proberen! Wat dacht u van een flammkuchen met crème fraîche, gerookte zalm, uien en honing-mosterdsaus? In de avond kunt u eindeloos genieten van een uitgebreid diner.

Uiteraard kunt u bij Restaurant Pieterman ook gewoon a la carte bestellen. Geniet van een uitgebreid diner met bijvoorbeeld als voorgerecht het vispalet van gerookte zalm, gerookte paling en rivierkreeftenstaartjes. Verse vis mag bij dit Volendamse restaurant natuurlijk niet ontbreken! Reserveer nu een tafeltje en vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen.