Cafe-diner 't Weesperplein

Adres
Slijkstraat 43
1381 AZ Weesp
Telefoon
0294 482820
Dinerbon.com Weesp Cafe-diner 't Weesperplein

In Weesp ontbreekt het niet aan leuke plekken om een hapje te eten. Er zijn er echter maar weinig die de kwaliteit en gezelligheid hebben van restaurant ’t Weesperplein. Gelegen aan dé winkelstraat van het stadje en met een geweldige interieur en terras is dit het leukste plekje van Weesp. Hier kunt u ook van profiteren met een dinercheque van Diner Cadeau.

De Weespenaren weten al 16 jaar waar ’t Weesperplein zit en komt daarom met veel plezier steeds weer terug. Door 16 jaar goede service en heerlijk eten te leveren zijn ze in Weesp een begrip geworden. De Saté is zelfs in Amsterdam bekend. Ook als u geen fan bent van Saté kunt u altijd terecht bij dit restaurant. Met de uitgebreide kaart is er meer dan genoeg keus uit bijzondere gerechten. Ook als u niet precies weet wat u wilt kunt u heerlijk eten. Speciaal voor twee personen is er namelijk het ‘Diner Parade’ menu. Bij dit menu krijgt u beide vier kleine voor-, en vier kleine hoofdgerechten om samen van te genieten.

Het zijn niet alleen de menu’s waardoor ’t Weesperplein zo bekend is geworden. Ook de arrangementen die u kunt aanvragen hebben hier goed bij geholpen. U kunt voor alles terecht, van trouwerijen tot besloten etentjes. U kunt zelfs meedoen aan het Moord Diner, waarbij u met een groep van 8 tot 16 man een moord mysterie op moet lossen onder het genot van een heerlijke maaltijd.

Wacht niet langer en gebruik uw dinercheque van Diner Cadeau bij ’t Weesperplein.