Restorante Mona Lisa

Adres
Herensingel 314
1382VW Weesp
Telefoon
0294 431 617
Dinerbon.com Weesp Restorante Mona Lisa

Restaurant Mona Lisa is een gewaardeerd afhaalrestaurant in Weesp. Zoals de naam u waarschijnlijk al deed vermoeden worden hier vooral Italiaanse specialiteiten geserveerd. U bent hier ook van harte welkom met uw Dinerbon. Laat u meevoeren naar de mediterrane sferen en ervaar dat Italië zich gewoon bij u om de hoek bevindt! Of neem een stukje Italië mee naar huis…

Heeft u een keer geen zin om te koken op de vrijdagavond? Dan moet u bij Mona Lisa zijn! Met uw Dinerbon kunt u de heerlijkste gerechten bestellen en mee naar huis nemen. Op de menukaart staan traditionele Italiaanse gerechten zoals pizza, pasta, vlees en vis. Op dinsdag zijn alle pizza’s slechts €7! Onder de pasta’s vind u niet alleen de klassiekers, maar ook ravioli, panzerotti en lasagne. Mocht u nou even geen zin hebben in Italiaans eten, dan nóg kunt u bij Mona Lisa terecht. Ze hebben namelijk ook spareribs, shoarma, hamburgers, falafel, chicken wings, kapsalon en nog veel meer. Voor iedereen valt er wel iets lekkers te snacken. Op woensdag krijgt u korting op zowel de varkensspareribs als de halal spareribs. Dat is een goede deal, vooral als u de Dinerbon mee neemt!

Bij Mona Lisa zijn uw kinderen ook van harte welkom en u kunt ook eten afhalen voor het hele gezin. Ze bieden bijvoorbeeld verschillende familiepakketten met shoarma of spareribs. Ook zijn er een aantal kindermenu’s met bijvoorbeeld een kroket of frikandel. En appelmoes natuurlijk! Met uw Dinerbon kunt u dagelijks bij Mona Lisa terecht vanaf 17:00. Eet smakelijk!