Steakhouse Sante

Adres
De Zwaanstraat 10
1949 BC Wijk aan Zee
Telefoon
0251-375801
Dinerbon.com Wijk aan Zee Steakhouse Sante
Dinerbon.com Wijk aan Zee Steakhouse Sante
Dinerbon.com Wijk aan Zee Steakhouse Sante
Dinerbon.com Wijk aan Zee Steakhouse Sante

Geachte gast, vriendelijk verzoeken wij u vooraf te reserveren (maandag tot en met donderdag voor u geopend)

Steakhouse Santé is al tientallen jaren een begrip in Wijk aan Zee, maar ook ver daarbuiten. Zowel buurtgenoten als badgasten nemen graag plaats in dit gezellige restaurant. Zoekt u een leuke plek om bij te komen na een lange strandwandeling of dagje zwemmen? Zoek dan niet verder! Geniet hier met uw Dinerbon van een goede maaltijd en een lekker drankje. Steakhouse Santé is het hele jaar geopend op zeven dagen per week. U bent van harte welkom.

Geachte gast, vriendelijk verzoeken wij u vooraf te reserveren (maandag tot en met donderdag geopend)

Bij Steakhouse Santé zijn vleesliefhebbers op de goede plek. Met uw Dinerbon kunt u onder andere steaks, burgers, schnitzel, spareribs en varkenshaas bestellen. Als u het aandurft, kunt u zelfs een T-bone steak van 500 gram bestellen! Ook hebben ze saté van varkenshaas, kip of biefstuk, allen heerlijk gemarineerd met satésaus. Precies waar u zin in heeft na een dag aan zee! Overigens kunt u ook heerlijke vegetarische gerechten en visjes krijgen. Zo kan iedereen in een divers gezelschap genieten van een smakelijk diner. Ook voor de kinderen staat er van alles op het menu. Zij krijgen kipfilet, saté, frikandel of kroket met frietjes en appelmoes. Diner met het hele gezin en klets gezellig bij in een ongedwongen sfeer. Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

Steakhouse Santé kent het hele jaar door een stabiele toeloop van gasten. Dit komt door hun bedrijfsfilosofie waarbij een goede prijs-kwaliteitverhouding voorop staat. Bij Santé krijgt u waar voor uw geld (of Dinerbon) en gaat u altijd voldaan en tevreden naar huis.