Grand Cafe de Kroon

Adres
Marktstraat 11
1521 DW Wormerveer
Telefoon
075 - 628 22 40
Dinerbon.com Wormerveer Grand Cafe de Kroon
Dinerbon.com Wormerveer Grand Cafe de Kroon
Dinerbon.com Wormerveer Grand Cafe de Kroon
Dinerbon.com Wormerveer Grand Cafe de Kroon

Heerlijk eten en drinken op een gezellige locatie in de Zaanstreek doet u bij Grand Café De Kroon in Wormerveer. Ook hier kunt u met Dinerbon terecht voor een lekker hapje en een drankje. Neem plaats aan de bar, aan een tafeltje of gezellige bij de knapperende open haard. Het warme interieur, de attente bediening, de gemoedelijke sfeer en de goede kwaliteit eten en drinken hebben De Kroon een begrip gemaakt in de omgeving, maar ook ver daarbuiten. Aan het café is een nieuwe zaal gebouwd waar u met een groep terecht kan ter gelegenheid van uw bruiloft, verjaardag of jubileum, maar door het mooie podium ook een theater of muziekavond.

Van 12.00 tot 15.00 kunt u genieten van de lunchkaart met een gevarieerd aanbod van warme lunchgerechten tot heerlijke belegde broodjes of een lekkere maaltijdsalade. Vanaf 17.00 tot 21.00 kunt u zich tegoed doen aan de lekkere dinergerechten. Zowel voor de vlees- of visliefhebber als de vegetariër is er ruime keus, zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Uiteraard zijn er altijd borrelhapjes te bestellen. Wij hebben ook aan onze jonge gasten gedacht met lekkere kindergerechten, maar ook een speelgoedbox waar zij zich urenlang mee kunnen vermaken.

In de keuken van De Kroon wordt onze speciale Kroon-bier gebrouwen. Dit is bier voor echte fijnproevers. Ons bier draait om de inhoud en heeft in tegenstelling tot vele commerciële bieren geen overdreven marketing bijsmaak. De smaak van kroon-bier komt van de ruimte en tijd die wij gunnen aan de vergisting en de rijping tijden het brouwproces. Komt u snel eens langs met uw Dinercheque om het resultaat zelf te proeven?