Grandcafe Rinconada

Adres
Marktstraat 110
1521 DZ Wormerveer
Telefoon
075 6214433
Dinerbon.com Wormerveer Grandcafe Rinconada
Dinerbon.com Wormerveer Grandcafe Rinconada
Dinerbon.com Wormerveer Grandcafe Rinconada
Dinerbon.com Wormerveer Grandcafe Rinconada

U kunt met uw Dinerbon nu ook een heerlijke hapje of drankje nuttigen bij Grand Café Restaurant Rinconada. Rinconada is gevestigd in hartje Wormerveer dichtbij de gezellige markt en op loopafstand van het station. Omdat het restaurant zich precies op de kruising van de Marktstraat en de Krommenieërweg bevindt is het Rinconada genoemd. Dit betekent in het Spaans zoveel als ‘binnenhoek tussen twee straten”. U bent in Rinconada altijd welkom voor ontbijt, lunch en diner. U hoeft niet bang te zijn dat het te laat want van donderdag tot en met zaterdag is het restaurant tot 3 uur ’s nachts geopend.

Rinconada is een gezellig familiebedrijf met aan het hoofd meneer Shanab. Hij maakt voor u dagelijks de lekkerste en meest diverse gerechten klaar. Op de menukaart vindt u alles van een goede kapsalon tot een verrukkelijke tournedos. De specialiteit van Rinconada is de Egyptische keuken met bijvoorbeeld heerlijke grillgerechten. Mede hierdoor is Rinconada een begrip in het kleine Wormerveer. De buurtbewoners weten het restaurant altijd te vinden voor een kleine snack of een uitgebreide maaltijd.  

U kunt bij Rinconada plaatsnemen in het sfeervolle restaurant of op warme dagen op het zonnige terras. Het gezellige personeel zorgt dat het u aan niks tekort komt. Wilt u alvast een kijkje nemen in de uitgebreide menukaart? Deze vindt u op de pas vernieuwde website. Samen met een sfeerimpressie en een leuk introductiefilmpje van het restaurant.

Uw Dinerbon is bij Rinconada altijd goed besteed. Zien wij u snel eens in ons restaurant verschijnen?